2821
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 75 پست

پدرومادر ازت راضین؟ خیلیییی موثره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

دوستم شش سال یکیو می خواست..یه طرفه بود. تا اینکه سال ششم آقا هم علاقه مند شد. اما نمی دونست دختره هم می خوادش.. رفت برا خواستگاری. اون دختر یه خواهر شبیه خودش داشت. آقاهه نمی دونست این دوتا شبیه همن. به خانواده گفت برن خواستگاری، اونا هم برا خواهره اومدن.

باید دوستمو می دیدید، می گفت این همه وقت منتظر بودم عاشق بشه با دسته گل بیاد خونواده شو بفرسته ، همش مستجاب شد منتها برای خواهرم😂😐

خواهره هم می دونست دل این پیش خواستگار گیره، ردش کرد.

بعدها اون خانواده بازم اومدن خواستگاری برای خود دوستم، اما این بار برا یکی دیگه از پسراشون.

ولی قیافه دوستم دیدنی بود 🤣

میگفت چرا همش برعکسه😄. ته ش هم به آقای تحصیل کرده و معروف به اخلاق خوب و چشم پاک از خانواده دیگه عاشق دوستم شد و تا الان با عزت و احترام و مثل ملکه ها زندگی کردن.

دوستم میگه خوشبختی الانم رو مدیون خدام که دعاهای اون شش سالو اجابت نکرد😂

آخه اون عشق اولش یه آدم ناتویی از آب درآمد. دوستم الان می دونه با چنین شخصیتی نمی تونسته بسازه. خدا ازش دور کرده بود. قبل ازدواج خیلی هم دعای فرج می خوند، مخصوصا وقتی مجردی دلش تنگ اون عشق یه طرفه میشد و از خدا می خواست براش خیر کنه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کدوم شهر بود؟ به نظرت دعا نویس خوب که کار درست انجام بده و تضمینی کجا گیر بیارم

دوستان نرید سراغ دعا نویسها. متاسفانه نود و نه درصد اینا با ماورا در ارتباطند و ماورا هم دستش سمت انرژی منفی ها بازه. یعنی بعدا براتون مشکلات دیگه ای که نه دلیل دارن و نه راه حل پیش میاد.

یه نماز دورکعتی هست مثل نماز صبح. تو نیت می گیم هدیه به خانم حضرت زهرا سلام الله علیها.

تو قنوت این دعا رو باید بگیم: اللهم به فاطمه و ابیها، و به فاطمه و بعلها. و به فاطمه و السر المستودع فیلها اقض حاجتی و صل الله علیه محمد و آله محمد. دعاش توی نت با اعراب گذاریش هست

دوستان نرید سراغ دعا نویسها. متاسفانه نود و نه درصد اینا با ماورا در ارتباطند و ماورا هم دستش سمت ان ...

اصل دعا اینه: بالا ناقص تایپ شده

اللهم بفاطمه و اَبیها، و بفاطمة و بَعلُها و بفاطمة و بَنیها و بفاطمة و السِرِ المُستَودع فیها اِقضِ حاجتی و صل علی محمد و آل محمد

اصل دعا اینه: بالا ناقص تایپ شدهاللهم بفاطمه و اَبیها، و بفاطمة و بَعلُها و بفاطمة و بَنیها و بفاطمة ...

ممنون از راهنماییتون ولی من به اندازه موهای سرم دعا و ذکر و ختم انجام دادم خواسته هام هم معقول بودن ولی نشد

ممنون از راهنماییتون ولی من به اندازه موهای سرم دعا و ذکر و ختم انجام دادم خواسته هام هم معقول بودن ...

ان شاء الله خیره براتون♥️

بله متاسفانه، بدون اینکه دلیلش رو بدونیم بعضی از گره ها هم درد بدی ایجاد می کنند هم موندنی هستند.

ان شاء الله برای شما به زودی حل بشه

من از ذکر یونسیه حاجت گرفتم🥺حاجتمم خیلی مهم بود جز خدا هیچ کس نمیتونست کمکم کنه برام مثل معجزه بود:)...چند سال پیش شب قدر بود داشتم تلویزیون میدیدم بعد نمیدونم طرف مداح بود یا سخنران یا چی،اون گفت امشب هر حاجتی داشته باشی برآورده میشه غیر از کسایی که مادرشون نمیدونم یا پدر و مادرشون ازشون راضی نباشه،من همینطور که داشتم نگاه میکردم یهم زدم زیر گریه🥲مامانم تو خونه بود بهش گفتم،گفتش که من ازت راضیم و اینا،منم تو اون حال با گریه حاجتم رو از خدا خواستم بعد سه روز حاجتم رو گرفتم🥺حالا به این نتیجه رسیدم باید از ته دلت دعا کنی بعدم به خدا بسپاری نتیجه هر چی که شد دیگه اصلا نگران نباشی،تو دعا کنی ولی به هیچ وجه به بعدش فکر نکنی...من دقیقا بعد ذکر یونسیه اینطور بودم گفتم هر طور خودت صلاح میدونی فقط قلبم رو آروم کن!بعدش هم خدا به دل من همه چیز رو چید:)...الانم یه حاجت دیگه دارم که نتونستم مثل قبل براش دعا کنم،دعا میکنما ولی مثل این دفعه هایی که حاجت روا شدم نیست...پر حرفی کردم ببخشید😅اما دلم میخواست اینا رو بهت بگم😁و اینکه هیچ وقت نا امید نباش میگن فقط شیطانه که از درگاه خدا نا امیده:)

🥺💔my heart is just your place forever در حسرت دیدار تو من آواره ترینم دلبرررر:))!!💔...زن کورد:قدرت،زیبایی،تاریخ.✊👸☀️درخواست دوستی نده حرومزاده ی چهل پدر🤬🔪دردا تو دلت گیر کسی بود که روزی در اوج عطش جرعه آبی به تو نفروخت:))۱۴۰۳/۲/۹💔🙂هعیییی روزگارررر...

من از ذکر یونسیه حاجت گرفتم🥺حاجتمم خیلی مهم بود جز خدا هیچ کس نمیتونست کمکم کنه برام مثل معجزه بود: ...

عزیزدلم به سلامتی

منم ذکر یونسیه رو شنیده بودم

اما الان به این نتیجه رسیدم آرزو و حاجت اگه قرار باشه برآورده بشه راهش هم به دلت انداخته میشه

من ک دیگه پذیرفتم نشدنش رو 😊

کتاب چهار اثر فلورانس و معجزه شکرگذاری بخون هیلی کمکت میکنه و نماز جعفر طیار هم بخون این سه تا کنار ...

معجزه شکرگزاری رو خوندم خیلی خوب بود.

ولی متاسفانه تو شرایط حاضر بود خیلی عمیق نتونستم ادامه بدم

همون ۲۸ روز رو انجام دادم.

نماز جعفر طیار رو من خیلی میخونم رو همه چیز تاثیر داره به جز عشق 😁

معجزه شکرگزاری رو خوندم خیلی خوب بود.ولی متاسفانه تو شرایط حاضر بود خیلی عمیق نتونستم ادامه بدمهمون ...

منم خوندم چیزی نشد البته نماز را میگم

ولی خیلی بار روانی اش از ذهنم برداشته شد قبلا انقدر مغزم سنگین بود دلم سنگین بود الان خالی خالی دیگه جونم راخت شد

دیگه بشه نشه برام اهمیتی نداره خواسته ام رها شد

هرکی مادرش ج*نده اس وخودش سر چهارراه ساخته شده و ناموس فروشه لطفا درخواست بده

عزیزدلم به سلامتی منم ذکر یونسیه رو شنیده بودم اما الان به این نتیجه رسیدم آرزو و حاجت اگه قرار باشه ...

میفهمم چی میگی آجی جون🥺...منم ماه رمضان به یه نیت دیگه شروع کردم به گفتن ذکر یونسیه دچار سر درد بدی شدم،دیدم یسری میگن ذکر سنگینیه دیگه نگفتمش،منم حال و روزم زیاد خوش نیست:)چه کنیم آدم با امید زنده است همش میگی بزار اینو امتحان کنم شاید شد...من که میخوام یه مدت بیخیال و آروم باشم شکرگزاری کنم از طریق قانون جذب پیش برم توکل به خدا

🥺💔my heart is just your place forever در حسرت دیدار تو من آواره ترینم دلبرررر:))!!💔...زن کورد:قدرت،زیبایی،تاریخ.✊👸☀️درخواست دوستی نده حرومزاده ی چهل پدر🤬🔪دردا تو دلت گیر کسی بود که روزی در اوج عطش جرعه آبی به تو نفروخت:))۱۴۰۳/۲/۹💔🙂هعیییی روزگارررر...