2821
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 75 پست
اووووو حالا یکم نفس بگیر 😅😅😅خیلی سخت نیست دختر مطمئن باش جواب میگیری فقط باید رها کنی بعدش

انشالا عزیزم 🥺 تو نماز شبم دعات میکنم 🫂

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزدلی امیدوارم آرزوت برآورده بشه، بهش برسی و از ته دلت شاد باشی 😍🥰

مرسی مهربونم همچنین💛

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
جدی میگی؟!😳خدایا پس چجوری برا اونا جور میشه مگه خدای ما یکی نیست 😔

میخوام بگم برای ما هم درست میشه.

ولی خب دیر و زودداره.

الان تو سرچ کن  داخل گوگل گلم.

بعد وارد تایپیکهاشون شو ببین

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
میخوام بگم برای ما هم درست میشه.ولی خب دیر و زودداره.الان تو سرچ کن داخل گوگل گلم.بعد وارد تایپیکها ...

ان شاالله 

منم ی سری چیزایی ک نی نی سایتی ها گفتن انجام دادم 

قطعا اوکی میشه و میام اینجا مینویسم شد😊🥰

دقیقا همینا رو هم میگم میگم میخوام خوشحال باشم از رسیدن ب آرزوم و اگه برام خیره هرچه سریعتر بهم بده ...

سلام خوبی شما دعانویس پیدا نکردی ؟

یادمه تو یه تاپیکی گفتی چند تا از آشناها با دعا به کراششون رسیدن اونا بهت آدرس ندادن؟

کتاب چهار اثر فلورانس و معجزه شکرگذاری بخون هیلی کمکت میکنه و نماز جعفر طیار هم بخون این سه تا کنار هم موثره

و مشکلتو واقع بینانه با مشاور مطرح کن

هرکی مادرش ج*نده اس وخودش سر چهارراه ساخته شده و ناموس فروشه لطفا درخواست بده

سلام خوبی شما دعانویس پیدا نکردی ؟ یادمه تو یه تاپیکی گفتی چند تا از آشناها با دعا به کراششون رسیدن ...

دعا نویس فقط دعا نویس همسایمون ی دختر زشت و منگ را دادن ب ی پسره ک همه چیز تمامه یعنی همه چیز تمام

منم گلم.ولی خب یه چیز بگمت دیشب تایپیک های قدیمی رو خوندم تایپیک های حاجت.هرکی دعا و حاجت داشته و تو ...

منم تاپیکهای نماز جعفر طیار سرچ کردم تقریبا نود درصد حاجت روا شده بودن

کدوم شهر بود؟ به نظرت دعا نویس خوب که کار درست انجام بده و تضمینی کجا گیر بیارم

نمیدوننم ولی شنیدم اهواز و ایذه واقعا کارشون تضمینی هست