2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 50 پست
حضور قلب داری حین دعا خوندن؟۱۴تا بسته نمک بخر پخش بکن به نیت حاجتت.چله دعای یستشیر هم خیلی خوبه معنی ...

یستشیر که برای شفا است

خب همین نمیدونم حضور قلب چجوریه 

میگم شاید مشکل از همینه 

من جلوتم من انقدر دیگه ناامید شدم از خدا مرگمو خواستم من نمیتونم از خواستم دست بکشم هیچ جوره💔

منم مرگ خواستم 

دقیقا فرداش ج ن گ شد 😅

بعد دوباره از چند روز بعدش دعا برای رسیدن 

یکم خسته شدم 

از اینکه بلاتکلیفم بعدشم ممکنه دعا برآورده نشه خیلی ناراحت میشم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یستشیر که برای شفا استخب همین نمیدونم حضور قلب چجوریه میگم شاید مشکل از همینه

حصور قلب اینطوریه که ذهنت از چیزای دیگه پاک‌بکن اون لحظه فکربکن از یه شخصیخیلی مهربون خاسته ای داری و نیازمندی بهش و امیدوار باش که حاجتت رو میده چون مهربونه.۳۱۳بار ذکر یا سمیع هم خیلی حاجت میده هر روز سعی کن بخونی

منم مرگ خواستم دقیقا فرداش ج ن گ شد 😅بعد دوباره از چند روز بعدش دعا برای رسیدن یکم خسته شدم از اینک ...

دقیقاا تو برزخم انگار نمیدونم باید چکار کنم دیگه از زندگی سیرم بدون اون

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
یه گاو پرستی هم تو هندوستان با پرستش گاو به حاجتاش رسید ریپلای نکن حوصله بحث ندارم

فکرکن ی سری از مطالبی که تو قران بوده رو

دانشمندا کشف کردن

و بعضیاشون ب این نتیجه رسیدن قران حقه

بعد ی کاربری نی نی سایتی میاد میگه دعا این چیزا خرافست😂

(درحالی ک خدا تو قران گفته مرا بخوانید تا شما را اجابت کنم پس دعا تاثیر داره)

و مهم تر از همه شما از ی دانشمند داناییت بیشتر نیست که میای توهین میکنی

واینکه حالا هی خودتو بزن به نفهمیت 

دودش میره توچشم خودت

ریپ نزن چون بحث باامثال تو بی فایدست

منم عشقی حاجتم خیلی وقته دارم دعا میکنم اما وسطاش همش ناامید و ناراحت و نگرانی و استرس

منم گلم.

ولی خب یه چیز بگمت دیشب تایپیک های قدیمی رو خوندم تایپیک های حاجت.

هرکی دعا و حاجت داشته و تو تایپیک هاش زده بود حاجت روا نشدم زیر یکسال داخل تاییک های بعدش عقد کرده بود

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
منم گلم.ولی خب یه چیز بگمت دیشب تایپیک های قدیمی رو خوندم تایپیک های حاجت.هرکی دعا و حاجت داشته و تو ...

جدی میگی؟!😳

خدایا پس چجوری برا اونا جور میشه 

مگه خدای ما یکی نیست 😔

حالا تو هم دعایی ک من کردم بکن شاید برا تو جواب داد همه مثه هم نیستیم نماز استغاثه بخون

استغاثه به کی چجوریه

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
نماز استغاثه حضرت فاطمه تو گوگل سرچ کن راحته

همون که صدبار بری سجده بعد سمت راست بعد سمت چپ؟

بله

نفسم میگیره تو سجده 🤦‍♀️