2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی با 8 روز تاخیر قاعدگی!

8275 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

من 4 ماهه اقدام به بارداری کردم

امروز 8 روز از موعدم میگذره و بی بی منفیه!

امکانش هست باردار باشم ؟

اگه نیستم پس چرا پریود نمیشم؟!!

خدایا مواظب نی نیم باش ....میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید  
کسی بوده بعد از اینهمه تاخیر و بی بی منفی باردار بوده باشه؟

سلام عزیزم.من دقیقا یادم نمیاد چقدر بعد از تاخیر پریودیم بی بی دادم ولی یادمه خیلی بیشتر از هشت روز بود وباز منفی بود.تااینکه ازمایش خون دادم ومثبت نشون داد.واسه شما انشاالله هرچی صلاحه همون باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم.من دقیقا یادم نمیاد چقدر بعد از تاخیر پریودیم بی بی دادم ولی یادمه خیلی بیشتر از هشت روز ...

یعنی همون روزی که بی بی منفی بود آزمایش مثبت نشون داد؟یا چند روز بعدش؟

مال من بعد ١٤ روز مثبت شد از روزي كه تاخير داشت تا مثبت شدن هر روزم ميزدم منفي بود

ممنون عزیزم از اینکه جواب دادی پس جای امیدواری هست...

ايشالا مثبت ميشه

فدات عزیزم شما علایم هم داشتی؟

من فقط هر از گاهی در حد چند دقیقه دلم درد میگیره مثل پریودی حالت تهوع هم دارم

فدات عزیزم شما علایم هم داشتی؟ من فقط هر از گاهی در حد چند دقیقه دلم درد میگیره مثل پریودی حالت تهو ...

كاملا حس پريودي داشتم بدون هيچ تفاوتي اصلا انتظار باردار شدن نداشتم

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
یعنی همون روزی که بی بی منفی بود آزمایش مثبت نشون داد؟یا چند روز بعدش؟

نه عزیزم چن روز بعداز بی بی ازمایش دادم.ولی شماالان هم با گذشت این تعدادروز اگر آزمایش خون بدی وباردارباشی نشون میده عزیزم

نه عزیزم چن روز بعداز بی بی ازمایش دادم.ولی شماالان هم با گذشت این تعدادروز اگر آزمایش خون بدی وبارد ...

باشه گلم ممنون از پاسخت

ناقابله عزیزم

خانومی شما باردار بودی؟

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿