2777
2789

بلاخره چندروز بعد از ماجرای صحبتش در مورد پسرعموش(به تاپیک های قبل ی سر بزنید)من تصمیم گرفتم باهاش صحبت کنم

گفتم اگر شرایطش هست تماس بگیر باهام 

شروع کرد در مورد محمد صحبت کردن که اره محترمانه ردش کن تا از بلا تکلیفی در بیاد منم گفتم حتما اینکارومیکنم

یهو در اومد گفت منم ی صحبتی دارم گفتم بفرمایید

گفتش که من خانواده ام خیلی دوستت دارن ولی خب یه شرایطی هست که اونها نمیبینن اینکه من تو تفاوت سنیمون بالای ۱۰هست و حتی احتمال مشکلات ژنتیکی هم هست 

و شروع کرد در مورد وضعیت اقتصادیش حرف زد و گفت من تا سال آینده ماشینم میخرم وهیچ مشکلی از این بابت نیست

درمورد سفرهایی که رفته بود گفت منم صحبت کردم در رابطه با تجربیاتم از سفرهام

بعد ازاین صحبت ها دیدم که هر سه چهار روز یک بار زنگ میزد یا پیام میداد حالم می‌پرسید 

در مورد گذشته خودش می‌گفت و خیلی صادقانه‌ صحبت می‌کرد

ی مشکلی برام پیش اومده بود همراه منو مامانم اومد بیمارستان همراهمون وکل کارای من رو انجام داد خیلی خوب بود کلا

تو چت درمورد خوب بودن دستپختم صحبت می‌کرد

درمورد علایقم میپرسید

تشویقم می‌کنه برای امتحاناتم ،رانندگی کردنم

خونمون اومد خیلی خوش گذشت در کنارش 

ولی یهو الان بعد یک هفته هنوز هیچ پیام یا زنگی نزده 

یعنی چی شده؟منم پیامش ندادم اصلاااا

بنظرتون علاقه ایش حقیقی هست با این شرایط ک بهم گفت می‌خوام صحبت از آشنا شدن مون بین خودمون بمونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم مقداری ازت فاصله گرفته تا تو رو بیشتر شیفته خودش کنه.کتاب زنان زیرک رو گوش کن.فایل صوتی اش ت ...

خودمم حس کردم میخواد دستکاری روانیم کنه 

چون همیشه سه روز نشده خبری از خودش میرسوند

ول کن دختر حوصله داریا کلا ازدواج با فامیل بدرد نمیخوره چه برسه انقدر فامیل نزدیک مثل پسر خاله و اینا. 

جدا از مشکلات ژنتیکی خیلی سخته خانواده ها بیشتر خودشونو دخالت میدن رفت و امد زیاد میشه بعد یبار یه مشکلی پیش بیاد یکی به خانوادش بگه درجا خانواده طرف مقابل هم مطلع میشه بعد باهم خصومت پیدا میکنن. 

میخوای ازدواج کنی با غریبه ازدواج کن ولی غریبه رو خوب بشناسش نه که بدون شناخت ازدواج کنی. 

کلا به فامیلای پسر در حد فامیل پسر نگاه کن من که نه تنها حسی بهشون ندارم بلکه ازشون بدمم میاد 

ول کن دختر حوصله داریا کلا ازدواج با فامیل بدرد نمیخوره چه برسه انقدر فامیل نزدیک مثل پسر خاله و این ...

صحبتت خیلی واقع بینانه است عزیزدلم

ولی خب از یک دید دیگه بخوابم ببینیم خانواده ها نسبت به همدیگه شناخت بیشتری دارن که این مورد خیلی برای من حائز اهمیت بوده و هست

و اینکه خونه پسرخالم یک  استان دیگه است کلا وخب پوئن مثبتی دور بودن از خانواده ها 

خودشم کلا شخصیت مستقلی داره

صحبتت خیلی واقع بینانه است عزیزدلمولی خب از یک دید دیگه بخوابم ببینیم خانواده ها نسبت به همدیگه شناخ ...

خودت میدونی گلم. 

ان شاء الله با هرکی که ازواج میکنی خوشبخت عاقبت بخیر بشین 🌺😊