2777
2789
عنوان

رنگ مدفوع نوزاد

118 بازدید | 12 پست

رنگ مدفوع نوزاد یک ماهم زرده وشله

این طبیعیه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

واسه منم دوازده روزس همين طوره خيلي شله و خيلي كلا پوشكش كثيف ميكنه به متخصص گفتم پوشكش باز كرد نگاه كرد گفت كاملا طبيعيه ولي من باز نگرانم نكنه اسهال باشه

تاپیک رنگ ان بچه نزده بودید که اونم زدید😷😷😷😷

این سایت واسه همین موضوعا درست شده به نظرم ولی یه عده هی میان تا پیک خیانت میزنن و از هدف اصلی سایت که برای مادران و نوزاداشونه فاصله میگیرن 

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
تاپیک رنگ ان بچه نزده بودید که اونم زدید😷😷😷😷

سایت نی نی هست 

اتفاقا باید درمورد اوضاع نوزاد پرسید

اینجا همه مادرای باتجربه هستن که مبتونم از تجربشون استفاده کنم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
طبیعه پس میخاستی چ رنگی باش 

نمیدونم گفتم بپرسم اخه اولش سیاه بود بعد سبز شد الان زرده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز