2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همکارهمسرم همسرمو مثلا اموزش میداد که وقتی اون ارتقاگرفت همسرم بره جای فعلیش .حدودای یکسال همسرمو به کار وامیداشت نگو داره ازش کارمیکشه فقط به نفع خودش 

همسرم فهمید و استفعا داد و شغل صدبرابر بهتری خدابهش عنایت کرد چون دلش بدجورشکست

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄

یسسسسسسسسسس 

البته فقط یکبار 

و باعث شد زندگیم خیلی خیلی بهتر شه

اینکه همکارام خیلی اذیتم میکردن ناحقی و تبعیض مدیر هم بود نگم برات

تا اینکه به فکر انتقالی افتادم به یه سازمان دیگه و بعد یکسال کارم درست شد

آخ اگر بدونی خدارو صد هزار مرتبه شکر زندگیم قشنگ شد عوض شد عالی شد

اگر اونا بدجنسی نمی کردن من هرگز به فکر جابجایی نمی افتادم و احتمالا هنوز داشتم باهاشون کلنجار می رفتم

وطن ای مادر غمدیده ام.......

آره 

یکی از اقوام‌منو برا پسرش میخواست من اون موقع با کسی بودم و زمزمه حرفشون بود ولی اتفاقی تا من فهمیدم اینا قصد دارن  رابطه من کات شد و حالم بد بود 

یه شرایطی پیش اومد یه نفر با من در افتاد و بفت بدگویی پشت من و اونا الان منو به چشم هیولا میبینن😂

عدو شد سبب خیر چون تو اون شرایط معلوم نبود اگ میومدن تکلیف من چی میشد و من هنوز کنار نیومدم چ برسه اون موقع  و اینکه پسرش اصلاااااااا مناسب من نیست 

من دیگ با جشم باز میخوام انتخااب کنم و اون مناسب من نیس و بی بند و باره

هر چن امیدوارم اونی که منو هیولا کرد سر دختراش خدا براش جبران کنه  واقعا خجالتم میشد اوایل نگا کنم بهشون ولی الان عادیم 

چون قاضی فقط خداست

بله .من اول عروسیم با مادرشوهر یه جا زندگی میکردم خیلی باهام دعوا کرد منم چیزی نمیگفتم.تا اینکه یه روز تا سر حد مرگ اذیتم کرد منم دفاع کردم و دعوامون شد و الان ۸ ساله ازش جدا زندگی میکنم که به خیر من شده .الان دوباره میخواد بیاد پیش من زندگی کنه منم فعلا رو ندادم نمیخوام بیاد با هم باشیم بره پیش اون یکی عروسش .

خیلی زیاد اما جالب ترینش مادرشوهرم بوده ناخواسته صحبتی کرد که باعث شد همه پنهان کاری ها و... خودش رو بشه و همین باعث شد جریانی پیش بیاد که ما کامل ارثمونو ازشون بگیریم چون قبلش اصلا زیربار نمیرفت ولی جوری درست شد که خودش گفت بیایید اینم سهمتون😄