2777
2789
ولی بچه هام از من خواستن بمونم و به باباشون فرصت جبران بدم. من بخاطر اونا تن به این خفت دادم و دارم ...

شمارو خوندم اگه اشتباه نکنم خیلی حقا ازش گرفتید

اگه تکرار نکرد اشکالی نداره همینکه حقش رو بذارید کف دستش و بی تاوان نذاریدش عالیه

اخه بعضیا میمونن کتکم میخورن، بی پولیم میکشن حرفم میشنون 

بغل براتون ایشالله زندگی پر از دل خوش باشه براتون

دیگه هم بهش فکر نکنید و قوی باشید و با بچه هاتون لذت ببرید و اون ادمم تا میتونید ازش استفاده کنید

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمارو خوندم اگه اشتباه نکنم خیلی حقا ازش گرفتیداگه تکرار نکرد اشکالی نداره همینکه حقش رو بذارید کف د ...

درسته  این مردا لیاقتشون همینه که خودشون باشن و لباس تنشون

خیلی ممنون از دعای قشنگت🙏تنت  سلامت🌺

عزیزمممممممم🥺🥺🥺🥺خدا لعنتشون کنه

عزیزم شرمنده اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید 

من دوتا پسر دارم هم سن بچه های شما دیشب با شوهرم بحثم شد هم تکمیل زد هم با چاقو میخاست منو بزنه که فرار کردم بیرون بچه هام باشگاه بودن همیشه میگه برو نمیخامت بالاتر بهت توضیح دادم 

اگه برم شکایت کنم چیزی دستمو میگیره بچه هام چی میشن ؟خودشون حق انتخاب دارن ؟؟

البته من هیچ پشتوانه ای ندارم دوستم ندارم زندگیمو خراب کنم 

ولی تحملمم تموم شده 

اگه بچه ها بیان پیش من شوهرم باید خرجشون رو بده ؟اینو شنیدم . درسته ؟؟

شرمنده طولانی شد

عزیزم شرمنده اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید من دوتا پسر دارم هم سن بچه های شما دیشب با شوهرم بحثم شد ه ...

بچه هات خودشون حق انتخاب دارن با کی زندگی کنن ولی هزینه ای که دادگاه براشون تعیین میکنه نهایت دو نفریشون پنج تومن در ماهه که واقعا کافی نیست برا دو تا پسر نوجوون. اگر توافقی سرت خرجشون بده

اگه شوهرت بیرونت کرد. همون لحظه زنگ بزن ۱۱۰ بیان صورتجلسه کنن. 

بچه هات رفتارای باباشون می بینن ازت دفاع نمیکنن؟ 

مشکل شوهرت چیه دقیقا؟

این مردا چشونه😔😔😔

بچه هات خودشون حق انتخاب دارن با کی زندگی کنن ولی هزینه ای که دادگاه براشون تعیین میکنه نهایت دو نفر ...

اتفاقا زنگ زدم تصمیم دارم بعد این تعطیلات اقدام کنم

چرا همش طرف منو می گیرند اونم بدتر کفری میشه 

هیچ وقت بچه ها رو نمی اره بیان پیش من

موندم چه کار کنم 

ممنون عزیزم 

بچه هات خودشون حق انتخاب دارن با کی زندگی کنن ولی هزینه ای که دادگاه براشون تعیین میکنه نهایت دو نفر ...

بعدش برم شکایت کنم 

بدنم کلا کبود شده همه جام درد می‌کنه 

چیزی دستمو میگیره؟