2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر تو هم از این سوال ها از طرف پرسیده بگه دوستم داری؟ از من سرد شدی؟

دلیل نمیشه چون گفت دوسم داری بهش علاقه منده،طرف بهش خوب حال داده مردا مغزشون دنبال رابطه جنسی اصلا تو عشق وعاشقی نیستن اونم با زن شوهردارهرزه  ،خیلی همسرت بی آبرو بوده که با زن شوهردار ریخته روهم ،خدا لعنتش کن هم اون زن وهم همسرت رو ،نه وجدان داره نه انسانیت،حالا اون خانم خوشکل خوشتیپ عملی

دلیل نمیشه چون گفت دوسم داری بهش علاقه منده،طرف بهش خوب حال داده مردا مغزشون دنبال رابطه جنسی اصلا ت ...

نه قیافش معمولی سبزه چاق نمیدونم چرا شوهرم جذبش شده

نه قیافش معمولی سبزه چاق نمیدونم چرا شوهرم جذبش شده

من می دونم چرا جذبش شده برای رابطه جنسی چون خیلی کاربلد بوده ببخشید اینقد واضح می گم تو فیلمهای ناجور رو دیدی یا شنیدی که چی کار می کنن این زنای هرزه خیلی کاربلدتر ن ،یه اقایی از همکارای شوهرم به خانمش خیانت می کرد گفته بود دلم برای زنم میسوزه اینقد که دوست دخترم خوب بهم رسیدگی می کنه ماه به ماه به زن خودم دست نمی زنم رو روابط زناشوییت کار کن البته اگر موندگاری تو این زندگی ،پولاشو بگیر بازبون خوش وهرروز به خودت برس لیزر کن کاشت ناخن کن موهاتو بلوند کن لباسای خواب متنوع بگیر مردا عاشق اینجور کاران البته واسه دوست دختراشون،

من می دونم چرا جذبش شده برای رابطه جنسی چون خیلی کاربلد بوده ببخشید اینقد واضح می گم تو فیلمهای ناجو ...

ببین من خودم خیلی پایه بودم اون خانوم سرد بود من گرم بقول شما کاربلد ولی خیانت کرد از یه خانمی خوشش اومد چاق بود بمن گفت لاغری بعد من تپل شدم با یکی دیگ دوست شد اون لاغر بود بمن گفت چاقی همش مقایسه میکرد اصلا من بچشمش نمیومدم چند وقت پیشم از یه خانمی خوشش اومده بود نمیدونست چ ایرادی ازم بگیره میگفت تو خیلی گرمی الی بلی  حالا خودش کچل شده خوشتیپم نیست صورتش خوب ولی یه مرد کاملا معمولی

فقط از یه چیزی موندم

اینکه یه سریا خودشون رو دلخوش میکنن که نه اونو دوست نداره و نه بخاطر رابطه جنسی و نه همه مردا خیانت میکن😂🙃

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

فقط از یه چیزی موندماینکه یه سریا خودشون رو دلخوش میکنن که نه اونو دوست نداره و نه بخاطر رابطه جنسی ...

ببین مردا اکثرا بخاطر همون رابطه جنسی وارد میشن ولی بنظرم بعدش وابستگی پیش میاد زنا هم بخاطر محبت اینا ک بازم اونام وابسته میشن

فقط از یه چیزی موندماینکه یه سریا خودشون رو دلخوش میکنن که نه اونو دوست نداره و نه بخاطر رابطه جنسی ...

وقتی چاره ای جز موندن نداری وبچه هم داری واز یه طرف زندگی که با هزار زحمت ساختی نمی تونی واگذارکنی مجبوری خودتو گول بزنی تا تحملش برات اسون تر باشه ومسلما عشق وعاشقی در کار نبوده مردا فقط دنبال پایین تنه ان ولی در هرصورت آدم اگه شرایطشو داشته باشه باید طلاق بگیره

ببین مردا اکثرا بخاطر همون رابطه جنسی وارد میشن ولی بنظرم بعدش وابستگی پیش میاد زنا هم بخاطر محبت ای ...

در هر صورت کثیفن و موندن باهاشون عذت نفس و ارزشت رو میاره پایین

اون خانومه که با شرافت بچه‌ هاشو تنهایی بزرگ کرد ولی تن به خفت زندگی با خیانتکار نداد رو میبینم و میگم ادم مگه ضعیف باشه که بمونه

امیدوارم خدا پشت همه این خانوما باشه

وقتی چاره ای جز موندن نداری وبچه هم داری واز یه طرف زندگی که با هزار زحمت ساختی نمی تونی واگذارکنی م ...

به عنوان یک فرزند از مادرم میخوام هرگز تو اون شرایط نمونه و قوی بودن رو بهم یاد بده

خدا پشت و پناه همه این خانوما باشه ایشالله

به عنوان یک فرزند از مادرم میخوام هرگز تو اون شرایط نمونه و قوی بودن رو بهم یاد بدهخدا پشت و پناه هم ...

ولی بچه هام از من خواستن بمونم و به باباشون فرصت جبران بدم. من بخاطر اونا تن به این خفت دادم و دارم باهاش زندگی میکنم😔