2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم کلی فیلم س ک سی و عکس لختی داره ازش اون زنه باید بترسه از شوهر من نه شوهر من از اون

تو اینارو داری تو دستت یان اگه داری بریز تو فلشی چیزی قایم کن

https://s6.uupload.ir/files/inshot_20251130_203652939_l5f0.jpg

ما با دوستامون رفته بودیم بیرون بحث سر دوست دختر اینا بود دوستم می‌گفت آره شوهرم با این بود و اون در ...

چی بگم ولا آخه شوهر شما با چن نفر بوده اگه شوهر من با چن نفر بود میگفتم اره تنوع طلبه ولی وقتی تو تموم این چن سال از اول عقدمون تا الان با زن پسرعموش فقط رابطه داشته خب شاید بهش علاقه داره وگرنه میتونست همزمان چن نفر دیگه رو هم داشته باشه 

تو اینارو داری تو دستت یان اگه داری بریز تو فلشی چیزی قایم کن

من فقط اسکرین شات دارم از پیام های س کسی شون که شماره زنه هم مشخصه ولی فیلم و این جور چیزا رو پیدا نکردم

چی بگم ولا آخه شوهر شما با چن نفر بوده اگه شوهر من با چن نفر بود میگفتم اره تنوع طلبه ولی وقتی تو تم ...

نه اتفاقا شوهر منم کلا با دونفر بود یکیش زیاد بود 

https://s6.uupload.ir/files/inshot_20251130_203652939_l5f0.jpg

آخه شوهر من تو تموم این سال ها فقط با زن پسرعموش بوده شاید واقعا عشق عمیقی بینشون هست

اسی عزیزم بالاخره یه وابستگی درست میشه ولی عشق اینا نیست درکت میکنم چون شوهرم منم با یه خانوم بود از این حرفا زیا بهش میزد

آخه کل این چن سال با همون بوده و ازش می‌پرسید دیگه دوسم نداری؟ از من سرد شدی؟ واقعا اینا نشونه ی دوس ...

اسی چقد شوهرت قبلا شوهر منه خودتو اذیت نکن بخودت برس یعنی من دلم نمیومد خرج کنم ولی الان اصلا دلم براش نمیسوزه اگه بمن باشه کل پولاشو یه شبه هاپولی میکنم چون هیچ مردی ارزششو نداره

چی بگم ولا آخه شوهر شما با چن نفر بوده اگه شوهر من با چن نفر بود میگفتم اره تنوع طلبه ولی وقتی تو تم ...

این دلیل نمیشه بعضی عرضه اینم ندارند شوهر من خیلی نچسبه ببین قیافشم خوب ها ولی بلد نیست مخ بزن برعکس برادرش زشته مخ تمام دخترای خوشگل شهرو زده