2777
2789
خدا از دهنت بشنوه عزیزم ، امیدوارم خدا کمکم کنه خیلی دیگه خسته شدم

خدا پاکترین و شنونده‌ی خوبیه دلتو بهش بسپار بعد هر تاریکی ی روشنی هست توکلت ب خدا باشه این شبای عزیز نذر کن ان‌شاءالله حاجت روا میشی

اگه کسی تاپیک منو میخونه بیاید انرژیشو بخونم

انرژی من

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آبجی حست نسبت به من ؟

آینده م؟  

پارتنرم ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خدا پاکترین و شنونده‌ی خوبیه دلتو بهش بسپار بعد هر تاریکی ی روشنی هست توکلت ب خدا باشه این شبای عزیز ...

چشم ببخشید یه سوال من آدم مذهبی نیستم اگه بخوام نذر کنم چجوری و چه چیزی میشه نذر کرد

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

چشم ببخشید یه سوال من آدم مذهبی نیستم اگه بخوام نذر کنم چجوری و چه چیزی میشه نذر کرد

تاپیک حاجت رواییمو بخون عزیزم و تاپیک ولادت حضرت عباس 

هر چیزی ب دلت افتاد نیت کن و بگو مثلا دو کیلو سیب نذر میکنم یا ۱۲ تا صلوات میفرستم خدا رو صدا بزن ائمه رو واسطه قرار بده حتی شهیدا ازشون حاجت بخواه ان‌شاءالله حاجت روا شدی منم یاد کن عزیزم