2777
2789

پسرم روز ها کلان خوابه تا ۱۰ شب باز از شب تا صبح با ps4  بازی می‌کنه یا کامپیوتر خسته شدم چکار کنم شب ها بخوابه تا صبح میاد در یخچال باز می‌کنه وسایل خوراکی می‌بره تا صبح صدای بطری آهنی رانی میاد یا صدای باز کردن پلاستیک کیک تا صبح میرع دستشویی روانی شدم نمیزارع بخوابم چکار کنم ۱۵ سالشه 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملاتونین کودکان

خودمم بچه بودم میخوردم، الآنم گاهی

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

جم کن پلی استیشنو

اگه لازم شد دکتر ببرش برا تنظیم خوابش.

میگما یه سوال، چه بازی ای میکنه؟😄برا خودم میخوام

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

باباش کجاست؟

خوابه با میرع باهاش فوتبال بازی می‌کنه 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

براش آبمیوه طبیعی بگیر توش قرص خواب رو پودر کن  با یه ق آب ولرم مخلوط کن وبریز توش

دو ساعت قبل خوابت ببر بده بهش

از داروخانه سوال کن تو چه آبمیوه ای بریزی ضعیف ترینشو بگیر

یه شب شربت یه شب اگ شد تو بستنی 

یه شب تو شیر با لاخره کم کم مجبور بشه بخوابه

حتما نت شبها بهتره برا این شبا بازی میکنه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
جم کن پلی استیشنواگه لازم شد دکتر ببرش برا تنظیم خوابش.میگما یه سوال، چه بازی ای میکنه؟😄برا خودم می ...

رد دد انچارند چهار جی تی ای وی 

اگه قدش خيلى بلند نيست بگو اينطورى رشد قدت رو متوقف ميكنى ،هورمون رشد شب ترشح ميشه

۱۶۶

دیگ اونجا ک گفتی

۱۵ سالشه

فهمیدم کاری از دستت برنمیاد😂😂

سنش زیاده

این ازادی رو حس میکنم از قبلم شما بهش دادید

و کلا دیر خوابیدن براش رایجه

روزها سرصدا کنید نذارید بخوابه

مثلا ۱۱ دیگ برای صبحونه هی صداش کن

دیدی پانشد 

ناهار هی صداش کن هی صداش کن مجبور شه پاشه

منم نوجوونی تابستونا اینشکلی میگذشت ولی دیگ نهایتا ۱۱ صبح پامیشدم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥