2777
2789
عنوان

یکی از قشنگترین عشق ها و کاپل ها🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 41 پست
یاشالطفون وار. سن هارا تورکیسن؟والا محرم اولینن اوده قالموشام هیچ هیئت گده بیلمدم

من غرب کشور تورکیم 

همدان نزدیکی فکر ایلیام تورکیمز بیجه اوغجه متفاوت اوسی

اشکالی یوخدی بالام 

ایووزده عزاداری ایله

حتما که نباید گیسه هیئته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دقیقاً همینطوریه🫠🥲

ایشالله همیشه عشقتون پابرجا و مانا باشه 😍🥹

خیلی خوشحال میشم که میبینم تو این همه کاربری بعضی از کاملی ها مثل شما از همسرتون راضی هستین چون به آینده امیدوارم میشم که یه کرد خوب هم سر راه من قرار بگیره 🥺💖

ایشالله همیشه عشقتون پابرجا و مانا باشه 😍🥹خیلی خوشحال میشم که میبینم تو این همه کاربری بعضی از کام ...

مرسی عزیزم 🤍✨ 

ازدواجم با همسرم باعث شد که پیشرفت کنم، از افسردگی نجات پیدا کنم، اصلا دریچه ی دیگه ای دنیا به روم باز شد واقعاً..

امیدوارم بهترین آدم در بهترین موقعیت وارد زندگیت بشه قشنگم 🩷

🩷💍🩺

مرسی عزیزم 🤍✨ ازدواجم با همسرم باعث شد که پیشرفت کنم، از افسردگی نجات پیدا کنم، اصلا دریچه ی دیگه ا ...

مرسی عزیزم ایشالله 🥰😍

اصن ذوق میکنم یکی از زندگیش این طوری میگه 🥺انشالله که به حق این روزا این پیشرفت و حال خوب تو زندگیتون ادامه دار باشه 🥹😍

میشه بگید چه ویژگی‌هایی هایی داشتی که همسرت این قدر دوست داشت و داره؟ یعنی درواقع چه ویژگی های داشتی که همسرت جذبت شد ؟ 

مرسی عزیزم ایشالله 🥰😍اصن ذوق میکنم یکی از زندگیش این طوری میگه 🥺انشالله که به حق این روزا این پیش ...

قربونت برم قشنگم 🤍

خودمم نمی‌دونم ، خودش میگه من عاشق همه چیزت شدم، چشمات ، لحن حرف زدنت ، اخلاقت..

ولی می‌دونم اون با دلبری کردن و زبون ریختن قلب منو برددد🫠🥲

🩷💍🩺

قربونت برم قشنگم 🤍خودمم نمی‌دونم ، خودش میگه من عاشق همه چیزت شدم، چشمات ، لحن حرف زدنت ، اخلاقت..و ...

صددرصد💯😍

صدات قشنگه یا لحنت ؟ یعنی کسی بهت گفت صدات قشنگه ؟

ببخشید این قدر میپرسم میخوام استفاده کنم😂

صددرصد💯😍صدات قشنگه یا لحنت ؟ یعنی کسی بهت گفت صدات قشنگه ؟ببخشید این قدر میپرسم میخوام استفاده کنم ...

مرسی عزیزم

من خب همیشه بهم میگفتن که صدات قشنگیه هم رسا هم جیغ جیغو یا کلفت نیست، ولی خب لحن هم بی تاثیر نیست ، وقتی با لحن قشنگی صحبت کنی همه بهت جذب میشن🤍

ولی چیزای مهمی تر از ظواهر، اون شخصیت آدم هستش

خواهش میکنم قشنگم 

🩷💍🩺