2777
2789
عنوان

لیست جهیزیه

160 بازدید | 19 پست

یخچال

لباسشویی

ظرفشویی

تخت خواب

مبل

میز ناهار خوری

سرویس قاشق و چنگال ✅✅یونیک❤

سرویس پلاستیک✅✅لیمون♥

سرویس چینی ✅✅زرین♥

سرویس ارکوپال✅✅❤

سرویس قابلمه✅✅ام جی اس♥

همزن ✅✅ گانسونیک❤

ابمیوه گیر🌱پاناسونیک💔

چرخ گوشت🌱پارس خزر💔

اتو پرس 🌱ژانومه💔

طی چرخشی✅✅یونیک❤

قهوه ساز ✅نوا❤

توستر 🌱تکنو💔

زودپز🌱فلیپس💔

سرخ کن🌱فلیپس💔

ساندویچ ساز 🌱فوما💔

جارو برقی ✅✅ای سن❤

خرد کن✅ ✅مایر♥

کباب پز ✅دادلیستان♥

چایساز ✅یونیک ♥

پنکه🌱پارس خزر💔

سماور🌱اکبر برادران💔

کفگیر و ملاقه  سلیکونی

سرویس دمکنی و پیشبند

بانکه شیشه درب چوب  الماس

پتو 4تا

تشک بزرگ2تا ✅

تشک کوچیک 2تا

بالشت 6تا

سینی

کباب زن💕

سیخ✅

شعله پخش کن✅

شیشه روغن ریز

شیشه شیر

شیشه ابلیمو و ابغوره

دمپایی

دستمال و حوله

بند رخت 💵

رخت اویز

روفرشی✅

ضربه گیر درب💕

سفره پاک کن 💕

فریزری

شمعدانی و شمع رزین

دبه اب 💕

میز اتو تاشو

کتری و قوری مهمان

فلاسک 💕✅

رنده💕

قالب کیک و پیتزا و ژله

باکس چوبی قاشق

جام موزر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مبارک باشه ولی چیزای اضافه زیاد گرفتی

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

فرش و پرده و ساعت و تزیینات و سرویس دستشویی و حمام و اتو دستی حتما بگیر منم ژانومه پرس دارم استفاده ...

ساعت چی بگیرم 

داماد دو تخته فرش و یه تلویزیون میگیره بقیه اش من دیگه پرده میدم خودش بگیره چون پرو شده😅😅

ممنون کدوما؟

کبابپز توستر سماور ساندویچ سلزنیک اینا خیلی کم ب کار میان 

کباب پز ک خیلی وسیله چرتیه کبابو خشک خشک میکنه ب زور از سیخ در میاد 

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

کبابپز توستر سماور ساندویچ سلزنیک اینا خیلی کم ب کار میان کباب پز ک خیلی وسیله چرتیه کبابو خشک خشک م ...

ولا مامانم و خواهرم خریدن منم خرید جو گرفتم 🤣🤣

سماور خانواده شوهرم از روز اول گفتن باید بیاری 

توستر و ساندویچ سازم گفتم باید باشه ولی هنوز نخریدم

ولا مامانم و خواهرم خریدن منم خرید جو گرفتم 🤣🤣سماور خانواده شوهرم از روز اول گفتن باید بیاری توستر ...

مبارکه😂

ن بگو یا سماور یا چای ساز چخبره هر دوش اسباب زیادی زحمته کم کم این دو قلم ۶ ۷ تومن میشه

مبارکه😂ن بگو یا سماور یا چای ساز چخبره هر دوش اسباب زیادی زحمته کم کم این دو قلم ۶ ۷ تومن میشه

ولا چایساز خریدم ولی خودشون مدام میگن سماور بیار 

اخه منو نامزدم دوست بودیم حالا انتظار دارن عروسشون بعد عمری اومده براشون همه رو بیاره

ولا چایساز خریدم ولی خودشون مدام میگن سماور بیار اخه منو نامزدم دوست بودیم حالا انتظار دارن عروسشون ...

اره دیگه باید همه چیز تمام بری 

کوردی؟

2790
2778
2791
2779
2792