2777
2789
عنوان

لیست جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 19 پست
اره عزیزم

اسم کاربریت و خوندم شک کردم اسم  ی خواننده کورده خودمم کوردم

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مبارک باشه

مارک همشون خوبه اما جاروبرقی رو نشنیدم تا حالا یه مارک معتبر بگیر خیلیم به خونوادت فشار نیار مگه قرار مغازه راه بندازی چه خبره یا توستر یا سرخ کن اتو پرس خیلی بکار نمیاد همون معمولی میگرفتی راحت تر بود اگه چایی تو سماور برات مهمه دیگه چای ساز نخر خیلی مزخرفه

سماور الان قیمت پاینش ۸ تومنه و یه کتری قوری دم دستی برا خودتون بگیر ریخت پاش نکن اگه خونه ندارین جمع کنید خونه بخرید اگه دارین چه بهتر پس انداز کنید طلا بگیرید زمین بخرید کی تو این زمونه خونه کسی رفت امد داره شلوغش نکن

ولی جشنتو مفصل بگیر اتلیه و باغ و لباس و ارایش همه رو بهترین باش یه شبه ولی یه عمر ذوق میکنی اگه همه چی اوکی باشه

خوشبخت بشین😘

مبارک باشهمارک همشون خوبه اما جاروبرقی رو نشنیدم تا حالا یه مارک معتبر بگیر خیلیم به خونوادت فشار نی ...

ممنون عزیزم ولا کلا از برقی کوچیکا 6مونده منم پیش خانوادش گفتم دیگ مجبورم بخرم اگه نخرم همیشه میگنش 

فدات خونه رو خونه باباش داره ولی روستاس ولی خودم طلا خونه پدرمم میبرم 

یعنی دختر مفت گیرشون اومده 

جشن نامزدی ما پذیرایی کردیم 200نفر حدودا 

هنوز عقد نکردیم اگ عقد کنیم بزرگ باشه غذا ما میدیم 

طلا و جهیزیه کاملم دارم میبرم 

عروس به این خوبی کی گیرشون اومده 🤣🤣

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز