2777
2789

از قلیون متنفرم ولی یبار نعنایخ رو با انبه ترکیب کرد پسرخالم خیلی چیز باحالی شده بود😂

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تریاک خیلی گرون شده...بچسب به همون قلیون

اشکال نداره بزارتریاک نکشیده نمیریم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

بلوبریو یبار دیگه بگو..بلوبری.....جوووون☹️☹️

خودشو لوس میکنه برا‌من 

برو بپوش اون لباسو بیا

🤪

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

نکنید ، به غیر از اعتیاد  خیلی عوارضش هم زیاده، خز و سطح پایین هم هست مخصوصا برای خانم ها  . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

اون دسته خانم‌هایی که دارن اظهار نظر می‌کنند در مورد اینکه بقیه قلیون می‌کشن یا نه هیچ کسی نظرتون رو نپرسید و اینکه نظرتون رو در مورد موضوعی که اصلاً نپرسیدن می‌دید خیلی کار چیپ و سطح پایینیه 

جمع معتادین جمع هست😐چه افتخاریم میکنن

همونطور که افتخار نداره توهین هم نداره

معتاد هم فرق داره با اونی که اعتیاد نداره ولی گاهی میکشه هرچند ضررش قابل انکار نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
همونطور که افتخار نداره توهین هم ندارهمعتاد هم فرق داره با اونی که اعتیاد نداره ولی گاهی میکشه هرچند ...

دیگه بهتره خودتون رو گول نزنید

اینم یجور اعتیاده

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
دیگه بهتره خودتون رو گول نزنیداینم یجور اعتیاده

شما اصلا نمیدونی من میکشم یا نه

شما هیچکدوم از کاربرها نمیشناسی اصلا نمیدونی اعتیاد دارن یا نه ولی با حالت تحقیرآمیز معتاد خطابشون میکنی اینجوری صحبت میکنی 

اعتیاد یک بیماری عصب‌ روان‌شناختی میباشد که در آن شخص به شدت و به طور مداوم نیاز به مصرف مواد مخدر و یا درگیر شدن در فعالیت های لذت بخش دارد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم