2777
2789

توی تمام عمرم یکبار کشیدم فکر کنم ادامس بود

اینقدر حالم به هم خورد که بعدش دیگه هیچوقت نکشیدم😁

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یا دوسیب میکشم یا بلوبری اکثرا دوسیب ولییییی 

مارکشونم دوسیب و همیشه نخل میخرم

بلوبری باشه تارگتتت😍

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

توی تمام عمرم یکبار کشیدم فکر کنم ادامس بوداینقدر حالم به هم خورد که بعدش دیگه هیچوقت نکشیدم😁

وای دقیقاااا من خودم کلا قلیون خیلی میکشم و خلاصه مثل اکسیژنه براممم ولی ی بار آدامس نعنایی کشیدم بعدش دلم میخواست قلیونمو بشکونم انقدر مسخرهههه بودددد

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

وای دقیقاااا من خودم کلا قلیون خیلی میکشم و خلاصه مثل اکسیژنه براممم ولی ی بار آدامس نعنایی کشیدم بع ...

عه پس انتخابم اشتباه بوده🤣

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کارم از قلیون گذشته باید تریاک بکشم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

چرا نمیتونم هضم کنم قلیون کشیدن یه خانمو 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔