2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا شما هم مثل من شدید❓

122 بازدید | 10 پست

خیلی روحیم خراب شده هر روز یه دعوا میشه گریه میکنم که تقصیر خانوادمم هست

روابط اجتماعیم خیلی کم شده نمیتونم با بقیه خوب ارتباط بگیرم و کلا حرف به ذهنم نمیاد دیگه تو اجتماعات 

شماهم اینجوری شدید؟ 

امسال رشته ای که دوست دارم و قبول شم تا آخر عمرم خداروشکر میکنم واقعا عذاب کشیدم و دارم میکشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنکور همه چیز نیستکنکور تنها راه خوشبختی نیست خیلی خوبه آدم تلاش کنه ولی نه اینکع خودش نابود کنه

واقعا دارم نابود میشم

انقدر هم درس و کتاب دیدم هم گریه کردم تو یک سال ۲ نمره چشمم بالا رفت

واقعا دارم نابود میشمانقدر هم درس و کتاب دیدم هم گریه کردم تو یک سال ۲ نمره چشمم بالا رفت

دختر جون

کنکور میگذره تموم میشه ولی ضرری که به روح و جسمت خورده نه 

خیلی خوبه تلاش میکنی 

ولی خودتو بیش از اندازه نابود نکن

بیخیال 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
تفریح م باید باشه تا روحیه خوبی داشته باشی

یه روز نیست من آرزوی مرگمو نکنم

با اینکه به فرهنگیان هیچ علاقه ای ندارم ولی میگم ای کاش پارسال رفته بودم الان چقدر وضعم خوب بود واقعا اشتباه کردم 

دختر جونکنکور میگذره تموم میشه ولی ضرری که به روح و جسمت خورده نه خیلی خوبه تلاش میکنی ولی خودتو بیش ...

۶۰ درصد فشارام به خاطر خانواده 

۴۰ درصد کنکور 

تا میام خوب باشم یه حرف میزنم ۲ روز حالم بد میشه فقط می‌سپارم به خدا 

۶۰ درصد فشارام به خاطر خانواده ۴۰ درصد کنکور تا میام خوب باشم یه حرف میزنم ۲ روز حالم بد میشه فقط می ...

بهترین کارو می کنی❤️💔

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب