2777
2789

پشت کنکور میمونم امسال برای اولین بار دوستام میرن رشته های تاپ همشون،من خراب کردم همه چیزمو،بدی هاشو میشه بگید دلسرد بشم،

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لایک

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

یه تاپیک قدیمی داشتم واقعی ماجرای دوستم بود اینجوری بهت خلاصه بگم فقط و فقط اگه تو خودت میبینی بشین اگه فکر میکنی مثلا کمی بهتر میشه یا همین میشه ارزش اختلاف یه روز عمر هم نداره چه برسه یه سال 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

همیشه هم بد نیستگاهی واقعا آیندت ساخته میشه و ارزششو داره،مگر اینکه چندین سال بدون درس خوندن پشت بمو ...

میخوام یه سال بمونم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

اگه درس بخونی اونم قوی مستمر

خانوادت حمایتت کنن

نظر دیگران برات مهم نباشه

میتونی پشت بمونی در غیر صورت اصلا و ابدا فک نکن

تنم سرده و دلم سوخته پریدم ولی پرم خونیه ❤️🩹 فدای سرت که من قسمتم مثل موی تو پریشونیه 🥲 یه شب مثل موج به دریا زدی میگفتی میام عجب اومدی 🖤🕊 چرا رفتی و چرا جا زدی میگفتی میام عجب اومدی ⚰️💔عزیز دلم پریشونم و به زیبایی تو فکر میکنم 🥺 دوست داشتم که تنهام و به تنهایی تو فکر میکنم 😔

چرا؟

یکی که سه سال پشت بود بهم گفت هر یسال به اندازه ده سال میگذره

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بمون ولی درس بخون.پشیمون نمیشی

سال دوازدهمم خوندم تیزهوشانم،ولی 3 4 ماه اخر رو شل کردم ساعت مطالعه ام از 10 11 ساعت شد صفر مطلق،برای همین میخوام بمونم

یکی که سه سال پشت بود بهم گفت هر یسال به اندازه ده سال میگذره

من بیشتر چون دوستام میرن و تنها میشم میترسم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز