نمیدونم خودم ۱ سال پشت کنکور بودم میخوام برای سال دوم بمونم اما من که چیزی حس نکردم درسم نخوندم اما از الان دارم برای پشت کنکور موندن میجنگم با خانواده
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنهمطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید
یه تاپیک قدیمی داشتم واقعی ماجرای دوستم بود اینجوری بهت خلاصه بگم فقط و فقط اگه تو خودت میبینی بشین اگه فکر میکنی مثلا کمی بهتر میشه یا همین میشه ارزش اختلاف یه روز عمر هم نداره چه برسه یه سال
تنم سرده و دلم سوخته پریدم ولی پرم خونیه ❤️🩹 فدای سرت که من قسمتم مثل موی تو پریشونیه 🥲 یه شب مثل موج به دریا زدی میگفتی میام عجب اومدی 🖤🕊 چرا رفتی و چرا جا زدی میگفتی میام عجب اومدی ⚰️💔عزیز دلم پریشونم و به زیبایی تو فکر میکنم 🥺 دوست داشتم که تنهام و به تنهایی تو فکر میکنم 😔