شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز بی نماز☝🏻 او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖
بچه ها من از دیشبه لک بینی دارم ۵روز مونده ب موعده ام دیشب بی بی چک زدم بعد ۵دقیقه مثبت شدن با خط واضح امروز صبحم زدم خط داره ولی کمرنگه چیکار کنم بنظرتون
بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بچه ها من از دیشبه لک بینی دارم ۵روز مونده ب موعده ام دیشب بی بی چک زدم بعد ۵دقیقه مثبت شدن با خط وا ...
مباركه عزيزم
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز بی نماز☝🏻 او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖
برو آزمايش بده خيالت راحت شه، منم چهار روز به موعدم مونده بود مثبت شد و آز دادم
ای جانم مبارکه بسلامتی زایمان کنی.تا موعدم وایمیستم اخه اینقد از منفی و بی بی چک منفی دیدم میترسم
ممنونم عزيزم ، ان شاءالله خوش خبر باشى🙏🏻💖🌹