2789
عنوان

حامله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 41 پست
تانانا شما سونو رفتی 

من شنبه ميرم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

بچه ها من از دیشبه لک بینی دارم ۵روز مونده ب موعده ام دیشب بی بی چک زدم بعد ۵دقیقه مثبت شدن با خط واضح امروز صبحم زدم خط داره ولی کمرنگه چیکار کنم بنظرتون

بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من از دیشبه لک بینی دارم ۵روز مونده ب موعده ام دیشب بی بی چک زدم بعد ۵دقیقه مثبت شدن با خط وا ...

مباركه عزيزم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
عزیزم نمیدونم چی بگم اخه ب کوعدم هنوز مونده.

برو آزمايش بده خيالت راحت شه، منم چهار روز به موعدم مونده بود مثبت شد و آز دادم

برو آزمايش بده خيالت راحت شه، منم چهار روز به موعدم مونده بود مثبت شد و آز دادم

ای جانم مبارکه بسلامتی زایمان کنی.تا موعدم وایمیستم اخه اینقد از منفی و بی بی چک منفی دیدم میترسم

بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)
برو آزمایش 

بخدا دلم اینقد میخواد برم ازمایش مثبت بشه ولی وهم دارم که منفی بشه اینقد دعا کردمو گریه کردم 

ای جانم مبارکه بسلامتی زایمان کنی.تا موعدم وایمیستم اخه اینقد از منفی و بی بی چک منفی دیدم میترسم

ممنونم عزيزم ، ان شاءالله خوش خبر باشى🙏🏻💖🌹

ممنونم عزيزم ، ان شاءالله خوش خبر باشى🙏🏻💖🌹

انشاالله عزیزم برام دعا کن انتظارم ب پایان برسه