2777
2789
چرااا ؟؟به نظرت ارزون میشه یعنی ؟ی مدل دیدم رو مخمه چکی هم میده با ناهار خوری گفت دویست و ده

چه شهری هستین؟

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواستید یه سربرید سرای ایرانی قیمتای متنوع دارن با اقساط

والا اکه مثل لوازم برقی هاشون باشه فکر نکنم 

ی بار رفتم ایوان 

برنامه ریخت البته پارسال پیارسال 

ولی مرسی ازتون 

چرااا ؟؟به نظرت ارزون میشه یعنی ؟ی مدل دیدم رو مخمه چکی هم میده با ناهار خوری گفت دویست و ده

نمیدونم ولی بنظرم فعلا تکلیف زندگیمون معلوم نیست 

اگه پول مبلت اماده ست فعلا طلایی دلاری چیزی بخر تا بعدا اوضاع درست شد مبل بخری

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دو دست مبل ؟.یا مبل و ناهار خوری ؟؟

فقط دو دست  مبل 

نهار خوری 35دادم

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
والا اکه مثل لوازم برقی هاشون باشه فکر نکنم ی بار رفتم ایوان برنامه ریخت البته پارسال پیارسال ولی مر ...

من معمولا ماهی دوبار میرم سرای ایرانی همینجوری نگاه میکنم وسایلا رو.مبل داشت از شصت تومن ب بالا.مدلاشو دوست داشتم.تنوع هم داشت مدرن و کلاسیک.با انواع پارچه ها

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
آره چون خودمون ابزارش رو داشتیم و مبل هم خیلی داغون شده بود و زیر قیمت خریدیم. اما الان ببینی میگی ا ...

👌

دوست داشتی عکسشو بزار .

والا فروشنده ها طوری مختو میزنن 

بیا و ببین 

ی سره حرف میزنن آدم رو گیج میکنن 

برند اینه چوب اونه فوم فلانه 

بیا از کارخونمون دیدن کن 

حالا کافیه بیعونه بدی دیگه تا روز تحویل جوابتو نمیدن 

والا اکه مثل لوازم برقی هاشون باشه فکر نکنم ی بار رفتم ایوان برنامه ریخت البته پارسال پیارسال ولی مر ...

البته من پارسال از سرای ایرانی ناهارخوری خریدم ۳۵ میلیون با اقساط شد۴۲ میلیون.فک کنم گرون خریدم.عکسشو بفرستم شما یافت آباد رفتی میشه ببینی گرون خریدم یا نه؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
مبارکت باشهاینجا هم ی دست ناهار خوری هشت نفره با مبلشدویست ده میگه

فدات عزیزدلم 

شاید تهران باشی قیمت‌ها بالاست و شهرستانها قیمتش مناسبتره

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
البته من پارسال از سرای ایرانی ناهارخوری خریدم ۳۵ میلیون با اقساط شد۴۲ میلیون.فک کنم گرون خریدم.عکسش ...

آره عزیزم بزار من امروز یافت آباد رو زیر رو کردم 

ولی ی سری مدلارو نپرسیدم خوب