جلوهنما مدیر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29341 عنوان وای مبل چقدر گرون شده | مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 46 پست جدیدا خرید کردین ؟؟افتضاح گرونه 1404/04/10 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
her_aram عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 1884 تهرآن مناسبه پسمادر بنده ۴۰۰ تومن دادن مبل راحتی بدون میز 🥴 - ز غوغای جهان فارغ - نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
جلوهنما مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29341 فدات عزیزدلم شاید تهران باشی قیمتها بالاست و شهرستانها قیمتش مناسبتره مپمبارک خودت هم باشههنوز نرفتم بگیرم ولی چکی میدن .نه خیلی گرونه همشون هماهنگ بودن رو قیمتها فکر نکنم چیز خوب و موندگار بخای بگیری زیر این قیمت ها گیرت بیاد
abppp عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 365 سر کوچه ما مبل داره میفروشه ۱۷ تومان رنگ های متنوع کرم نوک مدادی سبز و ....تازه من میگفتم گرونه حیف پول زیاد نباشه بدی مبل بچه مهمان با دست چرب دست هاش رو پاک کنه با مبل
جلوهنما مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29341 من معمولا ماهی دوبار میرم سرای ایرانی همینجوری نگاه میکنم وسایلا رو.مبل داشت از شصت تومن ب بالا.مدلا ... دیدم کار قشنگیه والا اینو قیمت ندارم .ولی دست دوم همینو ی نفر فروخته بیست تومان
باران_حسرتها عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 12788 دیدم کار قشنگیه والا اینو قیمت ندارم .ولی دست دوم همینو ی نفر فروخته بیست تومان ممنونم عزیزم برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
جلوهنما مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29341 سر کوچه ما مبل داره میفروشه ۱۷ تومان رنگ های متنوع کرم نوک مدادی سبز و ....تازه من میگفتم گرونه حیف ... نه خوب س سری کارها واقعا منحصر به فرد و شکیله امروز ششصد تومان هم گذاشته بودن .تازه من یکی دو جا که مخصوص از ما بهترون بود نرفتم
جلوهنما مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29341 ممنونم عزیزم خواهش میکنم مبارکت باشه چند نفره هس ناهار خوریت ؟؟
جلوهنما مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29341 مناسبه پسمادر بنده ۴۰۰ تومن دادن مبل راحتی بدون میز 🥴 وای چه جلو مبلی ها داشتن بعضی جاها از خود مبل ها شیک تر بودن مبارکش باشه دوست داشتی عکس بزار البته میتونم حدس بزنم از کدوماس
her_aram عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 1884 وای چه جلو مبلی ها داشتن بعضی جاها از خود مبل ها شیک تر بودن مبارکش باشه دوست داشتی عکس بزار البته م ... مرسی، چستر عزیزم با دوتا پاف - ز غوغای جهان فارغ - نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
جلوهنما مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29341 مرسی، چستر عزیزم با دوتا پاف از مبل مهدی خریدین ؟؟
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55930 چند گرفتی ؟؟چهار صد تومان ششصد تومان راحت به زبون میاوردن صاحب مغازه ها هیچ جا هم کیفیت یافت آباد رو ... راحتی مارک نیلپر گرفتیم مبل کلاسیک و غذاخوری دادیم برامون ساختن با متریال دلخواهمون و حداقل نصف قیمت هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
جلوهنما مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29341 راحتی مارک نیلپر گرفتیم مبل کلاسیک و غذاخوری دادیم برامون ساختن با متریال دلخواهمون و حداقل نصف قیمت کجا دادین براتون بسازن ؟حالا امروز همش میگفتن چیزی که میبینی رو بخری بهتره تا اینکه چیزی رو سفارش بدی برات بسازن یکی میگفت کارخونمون جاجروده اونجا میسازیم بیا ببین ولی خوب مثلا طرحی میخاستم نه میآورد. گیج شدم مبارکتون باشه در هر صورت
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55930 کجا دادین براتون بسازن ؟حالا امروز همش میگفتن چیزی که میبینی رو بخری بهتره تا اینکه چیزی رو سفارش بد ... اسکلتش رو همسرم داد ملایر با چوب گردو ویژه ساختن رویه کوبی و رنگش سمت مرتضي گرد پارچه و یراق آلاتش رو از کرج گرفتیم یک پروژه دو ساله شد تقریبا 😅 هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
جلوهنما مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29341 اسکلتش رو همسرم داد ملایر با چوب گردو ویژه ساختن رویه کوبی و رنگش سمت مرتضي گرد پارچه و یراق آلاتش ر ... 😍😍😍😍چه با تدبیر آفرین
نذزآموزشی عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 1967 نمیدونم ولی بنظرم فعلا تکلیف زندگیمون معلوم نیست اگه پول مبلت اماده ست فعلا طلایی دلاری چیزی بخر تا ... قبول دارم فعلا معلوم نیس چی قراره بشه مخصوصا تهران برای سلامتی و ظهور امام زمان یک صلوات بفرس