mimikh مدیر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 عنوان ای وی افی ها همه بیایین | مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 159 پست روز چندم انتقال بیبی چک زدین؟ خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢 1396/12/06 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسافرکوچولو۲۰ عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 1603 نه عزیزم.من دوبار با دارو باردارشدم سقط شد.نازایی دارم.الان ای وی اف کردم عزیزم انشالله جواب بگیری و همه ی مشکلاتت حل بشه.اگه میکرو میکردین بهتر نبود؟؟؟سوالم از اون خانمی بود که تعیین جنسیت کرده بود. استارتر عزیز اصفهان تعیین جنسیت هم انجام میدن؟؟ خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده
mimikh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 وای منم بپرسم😁 بیخیال خودتو با گرید هاشون درگیر نکنمن اصن راجع به گرید ها نپرسیدم .خوده جنین شناسه وقتی جنین هارو اورد داد به دکتر گف 2تا جنین گرید آ عالی اوردیمزیاد دلم نمیخواد بدونم بقیه جنین ها گریدشون چندهبه قول دوستمون کمتر بدونیم بهتره خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ور عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 6617 عزیزم انشالله جواب بگیری و همه ی مشکلاتت حل بشه.اگه میکرو میکردین بهتر نبود؟؟؟ سوالم از اون خانمی ب ... فرق نمی کنه همه جا هست پی جی دی برای بچه دار شدنم دعا کنید
ور عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 6617 [QUOTE=54561598]بیخیال خودتو با گرید هاشون درگیر نکن من اصن راجع به گرید ها نپرسیدم .خوده جنین شناسه وقتی جنین هارو ...[/Qدلهره به جانم انداختی فردا بزنگم خدایا میشه یک روز بدون دلهرهUOTE] برای بچه دار شدنم دعا کنید
ور عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 6617 اره همچی با خداس دوست من رفت گفت خونه تکونی کردم فرش شستم معلم هم بودم پیاده برو بیا بچه شد باید خدا بخواد برای بچه دار شدنم دعا کنید
مسافرکوچولو۲۰ عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 1603 فرق نمی کنه همه جا هست پی جی دی مرسی دوست عزیز.اخه بعضی مراکز تعیین جنسیت انجام نمیدن.بخاطر همین سوال کردم خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده
mimikh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 اره همچی با خداس دوست من رفت گفت خونه تکونی کردم فرش شستم معلم هم بودم پیاده برو بیا بچه شد باید خدا ... میگم میدونی پی ار پی چیه؟اونایی که بامن همزمان انتقال دادن دکتراشون براشون پی ارپی کرده بودن خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ور عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 6617 [QUOTE=54561798]میگم میدونی پی ار پی چیه؟ اونایی که بامن همزمان انتقال دادن دکتراشون براشون پی ارپی کرده بودن[/QUنه عشقم تو نت سرج کن😂OTE] برای بچه دار شدنم دعا کنید
ور عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 6617 مرسی دوست عزیز.اخه بعضی مراکز تعیین جنسیت انجام نمیدن.بخاطر همین سوال کردم عزیزم باید iVFکنی گلم هزینه بالای هم دارد برای بچه دار شدنم دعا کنید
mimikh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 [QUOTE=54561798]میگم میدونی پی ار پی چیه؟ اونایی که بامن همزمان انتقال دادن دکتراشون براشون پی ارپی ... سرچ کردم .چیزی گیرم نیومد😂 خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ور عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 6617 سرچ کردم .چیزی گیرم نیومد😂 برم نگاه کنم😁😂 برای بچه دار شدنم دعا کنید
ور عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 6617 استارتر نگاه کردم بود برو بخون آها یادم آمد یک بار شنیدم روش جدیده برای بچه دار شدنم دعا کنید
ور عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 6617 سرچ کردم .چیزی گیرم نیومد😂 چرا هست من الان دیدم برای بچه دار شدنم دعا کنید
mimikh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 چرا هست من الان دیدم از دست خون میگیرن تزریق میکنن داخل رحم.قبل از انتقال این کارو میکنن خواستم اطلاعات کاملتری بدست بیارم.من بیشتر از تجربه نی نی سایتی ها میپرسمراجع بهش چیزی تو نت پیدا نکردم خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ور عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 6617 از دست خون میگیرن تزریق میکنن داخل رحم.قبل از انتقال این کارو میکنن خواستم اطلاعات کاملتری بدست بیار ... عزیز فک کنم اونا که مشکل شوهر باشه برای بچه دار شدنم دعا کنید