2777
2789
عنوان

ای وی افی ها همه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 159 پست
نه عزیزم.همه ی جنین ها به طور کامل تقسیم سلولی نمیکنن.ممکنه تا 4یا 6 سلول تقسیمشون متوقف شه

عزیز دلم فقط 8سلولی جنین تشکیل میشه😁😂

برای بچه دار شدنم دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر دکتر بهت نگفت نرو تو نت😂😃😄

عزیزم من اینا رو طی 5 سال درمان نازایی فهمیدم.5سال تمام دکتری نموند که نرفتم طبیعیه که اطلاعاتم بالا باشه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
عزیزم من اینا رو طی 5 سال درمان نازایی فهمیدم.5سال تمام دکتری نموند که نرفتم طبیعیه که اطلاعاتم بالا ...

عشقم منم رفتم ولی این بار فقط جنین فریز کردم هر بار خودم باردار میشدم

عزیز دلم فقط 8سلولی جنین تشکیل میشه😁😂

عزیزم اون 8 سلولی ها گرید آ هستن 

گرید بی و سی 8 سلولی نیستن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

[QUOTE=54561027]عزیزم من اینا رو طی 5 سال درمان نازایی فهمیدم.5سال تمام دکتری نموند که نرفتم طبیعیه که اطلاعاتم بالا ...[/QUOTEمن من قدمتش بیشتره😂😃]

عشقم منم رفتم ولی این بار فقط جنین فریز کردم هر بار خودم باردار میشدم

منم خیلی امید داشتم با داروهای ای وی اف خودم باردارشم و کارم به انتقال نکشه اما نشد دیگه

بچه داری الان؟

[QUOTE=54561180]منم خیلی امید داشتم با داروهای ای وی اف خودم باردارشم و کارم به انتقال نکشه اما نشد دیگه بچه داری ا ...[/Qنه عزیز من دارو رو رها میکردم خودش میشد ولی تو سه ماهگی قلب تشکیل نشد دیگه این بار جنین فریز کردمUOTE]

باید فردا زنگ بزنم بپرسم😁

من از جنین شناس موقه انتقال پرسیدم بقیه جنین ها گریدشون چنده ؟گف فضولیش به تو نیومده😂

[QUOTE=54561180]منم خیلی امید داشتم با داروهای ای وی اف خودم باردارشم و کارم به انتقال نکشه اما نشد ...

الان نمیخوای انتقال بدی؟