2777
2789
عنوان

ای وی افی ها همه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 159 پست
نه عزیزم.من دوبار با دارو باردارشدم سقط شد.نازایی دارم.الان ای وی اف کردم

عزیزم انشالله جواب بگیری و همه ی مشکلاتت حل بشه.اگه میکرو میکردین بهتر نبود؟؟؟

سوالم از اون خانمی بود که تعیین جنسیت کرده بود.

استارتر عزیز اصفهان تعیین جنسیت هم انجام میدن؟؟

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده 
وای منم بپرسم😁

بیخیال خودتو با گرید هاشون درگیر نکن

من اصن راجع به گرید ها نپرسیدم .خوده جنین شناسه وقتی جنین هارو اورد داد به دکتر گف 2تا جنین گرید آ عالی اوردیم

زیاد دلم نمیخواد بدونم بقیه جنین ها گریدشون چنده

به قول دوستمون کمتر بدونیم بهتره

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالله جواب بگیری و همه ی مشکلاتت حل بشه.اگه میکرو میکردین بهتر نبود؟؟؟ سوالم از اون خانمی ب ...

فرق نمی کنه همه جا هست پی جی دی

برای بچه دار شدنم دعا کنید 

[QUOTE=54561598]بیخیال خودتو با گرید هاشون درگیر نکن من اصن راجع به گرید ها نپرسیدم .خوده جنین شناسه وقتی جنین هارو ...[/Qدلهره به جانم انداختی فردا بزنگم خدایا میشه یک روز بدون دلهرهUOTE]

اره همچی با خداس دوست من رفت گفت خونه تکونی کردم فرش شستم معلم هم بودم پیاده برو بیا بچه شد باید خدا ...

میگم میدونی پی ار پی چیه؟

اونایی که بامن همزمان انتقال دادن دکتراشون براشون پی ارپی کرده بودن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

[QUOTE=54561798]میگم میدونی پی ار پی چیه؟ اونایی که بامن همزمان انتقال دادن دکتراشون براشون پی ارپی کرده بودن[/QUنه عشقم تو نت سرج کن😂OTE]

[QUOTE=54561798]میگم میدونی پی ار پی چیه؟ اونایی که بامن همزمان انتقال دادن دکتراشون براشون پی ارپی ...

سرچ کردم .چیزی گیرم نیومد😂

چرا هست من الان دیدم

از دست خون میگیرن تزریق میکنن داخل رحم.قبل از انتقال این کارو میکنن خواستم اطلاعات کاملتری بدست بیارم.من بیشتر از تجربه نی نی سایتی ها میپرسم

راجع بهش چیزی تو نت پیدا نکردم 

از دست خون میگیرن تزریق میکنن داخل رحم.قبل از انتقال این کارو میکنن خواستم اطلاعات کاملتری بدست بیار ...

عزیز فک کنم اونا که مشکل شوهر باشه