fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 عنوان کراتین 54 بازدید | 12 پست کراتین کردید راضی هستید ریزش مو نمیاره ؟ یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده 1404/04/10 | 20:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delvan77 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 6476 من دو سری دو جای مختلف انجام دادم ریزش مو گرفتماما بعضیا دچار این مشکل نمیشن
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 من دو سری دو جای مختلف انجام دادم ریزش مو گرفتماما بعضیا دچار این مشکل نمیشن چند نفر بهم گفتن راضی بودن چند نفر دیگه هم ناراضی بودن باعث شد موهاشون بحدی کم بشه موهاشون کوتاه کوتاه کنن یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
delvan77 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 6476 چند نفر بهم گفتن راضی بودن چند نفر دیگه هم ناراضی بودن باعث شد موهاشون بحدی کم بشه موهاشون کوتاه کوت ... دقیقا همینهبه من که نساختمجبور شدم قرص و...بخورم
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 سه ساله کراتین کردم و هی ترمیم میکنم خیلی راضیم من پوستم بشدت حساس کلا بدن حساسی دارم احتمال داره ریزش بگیرم یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
b_ahar عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1696 من پوستم بشدت حساس کلا بدن حساسی دارم احتمال داره ریزش بگیرم نمیدونم والا من نمیتونم تضمین کنم کهجای مطمئنی برین من جایی که رفتم با اینکه هزینه ش بالا بود کراتین کارش چند تا دوره توی خارج از ایران دیده بود ترکیه و... 🫠
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 دقیقا همینهبه من که نساختمجبور شدم قرص و...بخورم خودم چند سال قبل شپش گرفتم کوتاه کردم موهامو دیگه نمیخوام بخاطر ریزش مو کوتاه کنم میخواهم انجام بدم میترسم یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 نمیدونم والا من نمیتونم تضمین کنم کهجای مطمئنی برین من جایی که رفتم با اینکه هزینه ش بالا بود کراتین ... ممنونم عزیزم یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
شعروشمع عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 2879 خودم چند سال قبل شپش گرفتم کوتاه کردم موهامو دیگه نمیخوام بخاطر ریزش مو کوتاه کنم میخواهم انجام ب ... عزیزم خیلی مهمه نذاری کف سرت چرب بشهحمامت باید خیلی مرتب باشه و اینکه قبل از کراتین ریزش مو ندلشته باشی من قبل از کراتین هم ریزش مو داشتم
شعروشمع عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 2879 نمیدونم والا من نمیتونم تضمین کنم کهجای مطمئنی برین من جایی که رفتم با اینکه هزینه ش بالا بود کراتین ... عزیزم میشه بگی کجا رفتی ادرس پیجشم بزاری
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 عزیزم خیلی مهمه نذاری کف سرت چرب بشهحمامت باید خیلی مرتب باشه و اینکه قبل از کراتین ریزش مو ندلشته ب ... من سرم همیشه چرب هست همیشه هر روز خدا عین اردک هستم حمام از دست چربی سرم خسته شدم به آرایشگرم گفتم که سرم خیلی چرب میشه کراتین کنم به مشکل بر نمیخورم گفت نه و ریزش مو یکم دارم یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
b_ahar عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1696 عزیزم میشه بگی کجا رفتی ادرس پیجشم بزاری عزیزم خوزستانماینستام قطعهمیشه فردا یاداوریم کنی؟ 🫠