2777
2789
عنوان

کراتین

54 بازدید | 12 پست

کراتین کردید راضی هستید ریزش مو نمیاره ؟

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

من دو سری 

دو جای مختلف انجام دادم ریزش مو گرفتم

اما بعضیا دچار این مشکل نمیشن

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

من دو سری دو جای مختلف انجام دادم ریزش مو گرفتماما بعضیا دچار این مشکل نمیشن

چند نفر بهم گفتن راضی بودن چند نفر دیگه هم ناراضی بودن باعث شد موهاشون بحدی کم بشه موهاشون کوتاه کوتاه کنن

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند نفر بهم گفتن راضی بودن چند نفر دیگه هم ناراضی بودن باعث شد موهاشون بحدی کم بشه موهاشون کوتاه کوت ...

دقیقا همینه

به من که نساخت

مجبور شدم قرص و...بخورم

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

سه ساله کراتین کردم و هی ترمیم میکنم خیلی راضیم

من پوستم بشدت حساس کلا بدن حساسی دارم احتمال داره ریزش بگیرم

من پوستم بشدت حساس کلا بدن حساسی دارم احتمال داره ریزش بگیرم

نمیدونم والا من نمیتونم تضمین کنم که

جای مطمئنی برین 

من جایی که رفتم با اینکه هزینه ش بالا بود کراتین کارش چند تا دوره توی خارج از ایران دیده بود 

ترکیه و... 

🫠

دقیقا همینهبه من که نساختمجبور شدم قرص و...بخورم

خودم چند سال قبل شپش گرفتم کوتاه کردم موهامو دیگه نمی‌خوام بخاطر ریزش ‌مو کوتاه کنم  میخواهم انجام بدم میترسم 

نمیدونم والا من نمیتونم تضمین کنم کهجای مطمئنی برین من جایی که رفتم با اینکه هزینه ش بالا بود کراتین ...

ممنونم عزیزم  

خودم چند سال قبل شپش گرفتم کوتاه کردم موهامو دیگه نمی‌خوام بخاطر ریزش ‌مو کوتاه کنم میخواهم انجام ب ...

عزیزم خیلی مهمه نذاری کف سرت چرب بشه

حمامت باید خیلی مرتب باشه و اینکه قبل از کراتین ریزش مو ندلشته باشی من قبل از کراتین هم ریزش مو داشتم

عزیزم خیلی مهمه نذاری کف سرت چرب بشهحمامت باید خیلی مرتب باشه و اینکه قبل از کراتین ریزش مو ندلشته ب ...

من سرم همیشه چرب هست همیشه هر روز خدا عین اردک هستم حمام از دست چربی سرم خسته شدم به آرایشگرم گفتم که 

سرم خیلی چرب میشه کراتین کنم به مشکل بر نمی‌خورم گفت نه و ریزش مو یکم دارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز