2777
2789
عنوان

این یعنی چی🤔

67 بازدید | 7 پست

یه پسری هس که همدیگرو می‌شناختیم و دنبال کردیم تو اینستا 

هر روز صبح استوری عاشقانه میزاره 

اون استوری سبز که هست اونجا میزاره 

برای دوستای صمیمی 

نمیدونم فقط برای منه یا چند نفر دیگه هم هستن تو اون لیست دوستای صمیمی

این یعنی دوسم داره یا من خیلی خیال بافم؟😂😂

توهم زدی😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چراا😂

ی چیز دیگم هس دخترارو از عمد میزاره تو دوستان ی جوری ک بهش حس پیدا کنن فک کنن بخاطر اوناس اینطوری چن نفر ریپ میزنن و یهو کلی دوس دختر داره😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اره میدونم 😂😂

وا ندیا از اون لا...😂😂😂

یعنی چی🙄😄

لا..شی خقه باز هول دودره باز😂

امیره خواهر من😭😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز