2777
2789
عنوان

زندگی بدون کنکور چه شکلیه

214 بازدید | 20 پست

شمایی که کنکور ندارین یا سنتون از 18 بیشتره،زندگی بدون کنکور چطوریه،حستون چیه.

کنکوری که باید از صبح تا شب درس بخونه

شایدم من بدبخت باید بمونم پشت کنکور.

فقط میخوام بدونم اگهتو لجنزار نبودم چطوری بود

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

بازم درس میخونم 😂🤝🏻خب مثل ی چنتا باتلاق پشت سرهمه از اینیکی میای بیرون میوفتی تو اون یکی

دانشجویی؟دغدغه ات چیه؟دغدغه ادمای غیرکنکوری چیه.برای ما که فقط ترازو و درصد و نمره

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دانشجوی پزشکیم، راستش اوایل حس میکنی خیلی قرار متفاوت باشه ولی بعد اینکه وارد دانشگاه میشی متوجه میشی از هرسنی وجود دارند و عجله‌ای نیست و بازم درس و درسای خیلی‌خیلی سخت‌تر😂💔

والا بازم درسه

ترم تابستونه گرفتم

یه مسابقه شرکت کردم که به خاطر ان شرایط هی داره عقب میوفته برای اون دارم مطالعه میکنم

یه ازمون فنی حرفه ای هم دارم

یه کلاس بیوانفورماتیک هم شرکت کردم 

ولی خوب خوبیش اینه هر چقدر هم سرت شلوغ باشه بازم اون استرس کنکور نیست

خیالت راحت تره به نسبت

من دانشجوی پزشکیم، راستش اوایل حس میکنی خیلی قرار متفاوت باشه ولی بعد اینکه وارد دانشگاه میشی متوجه ...

میشه سوال بپرسم ازت؟ورودی چندی؟

والا بازم درسهترم تابستونه گرفتمیه مسابقه شرکت کردم که به خاطر ان شرایط هی داره عقب میوفته برای اون ...

خوش به حالت،موفق باشی عزیزمم

جانم؟ ترم چهارم عزیزم۱۴۰۱-۴۰۲

میشه لطفا نظرتو درموردم بگی؟

من تیزهوشان خوندم هم راهنمایی و هم دبیرستانمو و همیشه معدلم بالا 19.5 بوده،از اولم درسخون بودم واقعا

از دهم هم قلمچی شرکت کردم و کنکوری خوندم.

دوازدهمم تراز تابستونم اولیش 6800 بود.

از اسفند شل کردم و نخوندم یه ماه در نتیجه هم نهایی هم کنکور اردیبهشتم خراب شد،چون بی انگیزه بودم و ناامید شده بودم.

الان باید پشت کنکور بمونم،شرمنده همه ی خانوادمم،چیکار کنم به نظرت؟فکر میکنم به پشت موندن حالم بد میشه خیلی،میخوامم بمیرم

خوش به حالت،موفق باشی عزیزمم

عزیز دلم

میدونم شرایطتتون خیلی سخته

ولی از سد کنکور که گذر کنید زمان یه جوری میگذره که اصلا نمیفهمی چه خبره دیگه از اون استرس قبلی خبری نیست 

ایشالله بهترین نتیجه رو بگیری عزیزم

عزیز دلممیدونم شرایطتتون خیلی سختهولی از سد کنکور که گذر کنید زمان یه جوری میگذره که اصلا نمیفهمی چه ...

حس میکنم تو جهنمم و داری برام از بهشت میگی،موفق باشی 

میشه لطفا نظرتو درموردم بگی؟من تیزهوشان خوندم هم راهنمایی و هم دبیرستانمو و همیشه معدلم بالا 19.5 بو ...

عزیزم اول اینکه به فکر خودت باش، اینکه شرمنده شدمو درموردم چی میگنو کاملا رها کن و متمرکز شو رو خودت

اشکالی نداره اتفاق میوفته عزیزم اگه میتونی یه سال بمون.