2777
2789
عنوان

زندگی بدون کنکور چه شکلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 20 پست
عزیزم اول اینکه به فکر خودت باش، اینکه شرمنده شدمو درموردم چی میگنو کاملا رها کن و متمرکز شو رو خودت ...

من الان از حرف مردم خیلیی میترسم،خانوادم به پشت کنکور موندن مشکلی ندارن،چون دوازدهم بودم تاحالا پشت نبودم،ولی روحیه است که ندارم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

من الان از حرف مردم خیلیی میترسم،خانوادم به پشت کنکور موندن مشکلی ندارن،چون دوازدهم بودم تاحالا پشت ...

حتما مشاور داشته باش توی مسیر دل‌سرد نشی، یکم استراحت کن دوباره شروع کن.

من طرح مشاوره گذاشتم جدیدا خواستی میتونم راهنماییت کنم عزیزم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما مشاور داشته باش توی مسیر دل‌سرد نشی، یکم استراحت کن دوباره شروع کن.من طرح مشاوره گذاشتم جدیدا خ ...

باشه عزیزم ممنونم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

عزیزم اول اینکه به فکر خودت باش، اینکه شرمنده شدمو درموردم چی میگنو کاملا رها کن و متمرکز شو رو خودت ...

سلام عزیزم من کنکوری ۱۴۰۵هستم دهم رو خوب نخوندم یازدهم هم تراز معدلم خیلی بشه ۷۵۰۰ بنظرت این یه سال بخونم دارو یه دانشگاه خوب قبول میشم؟

و اینکه خیلی کندم توی درسخوندن و سخته برام نشستن مدت زمان طولانی مخصوصا توی خونه چیکار کنم بنظرت؟

سلام عزیزم من کنکوری ۱۴۰۵هستم دهم رو خوب نخوندم یازدهم هم تراز معدلم خیلی بشه ۷۵۰۰ بنظرت این یه سال ...

عزیزم از الان درگیر تراز و نمره نشو، خوب بخون.

بله چرا نشه؟!

۲۵ مین بخون ۵ مین استراحت بدون فضای مجازی

قرار نیست طولانی مدت پشت میز باشی.

عزیزم از الان درگیر تراز و نمره نشو، خوب بخون.بله چرا نشه؟!۲۵ مین بخون ۵ مین استراحت بدون فضای مجازی ...

باشه ممنونم عزیزم 

و اینکه شما سال کنکورتون میدیدین توی درسی مشکل دارین و تستاشو نمیتونین جواب بدین چیکار میکردین ؟

من توی درس ریاضی و فیزیک ضعف دارم سرعتم کنده توی تست زنی اعتماد بنفسم اومده پایین فکر میکنم فقط منم نمیتونم اینا رو حل کنم .

شرمنده اینقد سوال میپرسما🙏🏻