2777
2789

یعنی سرگیجه شدید گرفتم حالم خیلی بده میرم تو صفحه یچیزی میاره نمیدونم افزایش کاهش نمره هرچی رو تاییدش میزنم نمیاره یه چیزی رو قسمت تاییدش هست هی میخوام بزنم کارنامه رو ببینم نمیشه راهنمایی کنید توروخدا

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم همینطورم اعصابم خورد شده

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

اومدم ۱۰ بار رفتم وای سرم داره گیج میره

وای مث من اینجور شدم 

باید با گوشی ک صفحش بزرگه بری

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

اومدم ۱۰ بار رفتم وای سرم داره گیج میره

با ی گوشی دیگه امتحان‌کن

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

برای منم الان اینجوری شد، برای بقیه هم شده ، دیگه نشون نمی ده نمرات رو ، نمیدونم چش شده سایت

یعنی چی نشون نمیده غلط کردن گه خوردن که سایتی زدن که نمره هارو نشون نده آموزش و پرورش این مملکت رو باید درش رو گل بگیری دست و پام داره میلرزه با ۱۸ سال سن اعصاب برام نمونده یعنی چی واقعاااا

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

خدا کنه درست بشه

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸