2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالای سرچ یه سه نقطه هست اونو بزن بعد روی رویdesktop site اون گزینه که شبیه مانیتوره

اِصـــالت خلق می‌کند  جهــــالت جعل می‌کند!🌱« وَ کَفی‏ بِرَبِّکَ هادِیاً وَ نَصیراً »

منم همینجوری ام الان 

من اصلا نمیتونم وارد سایت سازمان سنجش بشم مای مدیو هم میزنه باید برم سایت سازمانسنجش 

رمز عبورم رو فراموش کردم و زدم فراموشی رمز عبور هر رمزعبوری که میزنم میگه نباید فارسی باشه در صورتی که اعداد در هر صورت فارسی تایپ میشن حتی جای دیگه تایپ کردم کپی کردم اعدادش فارسی نوشته شد

یعنی چی نشون نمیده غلط کردن گه خوردن که سایتی زدن که نمره هارو نشون نده آموزش و پرورش این مملکت رو ب ...

ای گل گفتی ، من ناخونامو همش می جوم ، موهام همه ریخته ، قلبم همیشه تپش داره ، کف دست و پاهام همیشه پر عرقه ، خوابام بهم ریختن ، همش و همش از استرس کنکور ، بخدا دیگه جونی برام نمونده