خیلیییییی شمارش خیانتایی که کرده بود از دستم در رفته بود همون موقع هم
بچهات الان کجاست؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
گوشیش ، عفونتهای سختی که میگرفتم ، یه بارم که اومدم شلوارشو بشورم کیف پولشو که در آوردم از تو کیفش ...
از منم همیشه گوشیش رمز داره عفونت هم همیشه میگیرم همش دنبال این بودم که چرا عفونت میگیرم بعد فهمیدم که اره به خاطر خیانت جنسی شوهرمه😭💔 منم کاندوم پیدا کردم
منم مثل تو بودمجدا شدمحتی هنوزم ازش عوقم میگیرهو همیشه به خودم میگم چجوری پیشش بودم
آفرین به شما👏👏👏👏
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓