2777
2789
عنوان

فسنجون

255 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من تا حالا فسنجون درست نکردم، چند روز دیگه مهمونی دارم میخوام درست کنم برای ۱۲ نفر چقدر مواد میخواد و طرز پختش بهم میگین؟ از ساعت چند درست کنم شام مهمون دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بلدم ولی حوصله توضیح ندارم😝

یکی از بدترین چیزایی که میتونی تجربه کنی اینه که از کسی ضربه بخوری که سختی های زندگیتو براش توضیح دادی بدونه چقد از درون شکستی و آسیب پذیری و دقیقا همون کاریو انجام بده که میگفت هیچوقت انجام نمیده واقعا چرا دقیقا زخمو نشونش بدی همونجا رو دوباره پاره کنه و نمک بریزه اونقدر دلم ازت شکست که فکر نکنم دیگه دلم باهات صاف بشه تو اصلا مسلمون هستی که قسم آقام ابوالفضل العباس خوردم که من جز موقعی که فقط خودت خواستی با کسی حرفی نزدم ولی بازم داری تهمت میزنی خجالت تو باید بکشی که قسم باب الحوائج که بزرگترین مقدسات هست برات خوردم باور نکردی خیلی ازش بترس همین  دیگه هم مهم نیست من همیشه پیش خودم و خدای خودم سر افرازم که تو این رفاقت کم نزاشتم ولی تو اخرین نامردیتو هم نشونم دادی و رفتی خوب شد این روزها رو هم با چشمام دیدم کسی که تک تک دردامو میدونست همون دردا رو دوباره بهم داد  نه من قلبم تیره تار نیست این آدما بودن که منو به این حال و روز انداختن ولی توخیلی از بالا به آدما نگاه میکنی اینقدر غرور و تکبر خوب نیست چون که بالاخره عاقبت هممون یه جاست بی رحم تر از تو ندیدم اون حرفایی که بهم زدی تا مغز استخونمو سوزنوندی به کنار و اون دردل هایی که به عنوان یه خواهر هم باهات میکردم و با تک تکشون بهم زخم زبون زدی  اونم به کنار ولی کسی که به خواهرش تهمت بزنه اشکشو در بیاره هیچ وقت خواهرش نبوده فقط می تونه دشمنش باشه  بترس از روزی که خدا صدای شکسته های دلمو بشنوه  سر پل صراط اگه اون تهمتهایی که بهم زدی رو ثابت کردی که هیچ ولی اگه نکردی سر همون پل ازت نمیگذرم و حلالت نمیکنم فکر کردی می بخشمت بخاطر این زخم عمیقی که به قلبم زدی و رفتی خدایا دیدی ادمهایی که از جفت چشمام بیشتر بهشون اعتماد داشتم با دلم چیکار کردند و رفتند خدایا اشکامو دیدی خدایا صدای شکستن دلمو از سر تهمت نا حق شنیدی که جز تو شاهدی نداشتم خدایا ببین شاهد همشون باش شاهد باش کسی که بهش میگفتم خواهر چجوری در حقم خواهری تموم کرد و رفت من که سکوت کردم و رفتم ولی بدون دنیا همیشه اینجوری نمیمونه به همین غروب جمعه قسم به همین اشکهای دل شکستم قسم هیچوقت نمیبخشمتون

فسنجون مجلسی .باید گردو رو چرخ کنی .و تفت بدی .

مرغ رو تکه کن یعنی به ۸ قسمت .با پیاز تفت بده گردو رو بهش اضافه کن .اب بریز بذار ۲ ساعت بپزه .آخر کار رب انار بریز و اگه شیرین دوست دارین بهش شیره اضافه کن .

میتونی فقط سینه بریزی و بعد ریش ریش کنی ولی مرغس تیکه ای باشه شیکتره 

😍خدایا خیلی دوستت دارم😍

گردو براي هر نفر 2 تا تقريبا 

رب انار براي 4 نفر من تقريبا 50 گرم 

اول گردو رو آسياب كن . به هر نرمي كه مي پسندي . بعد با كمي روغن تفتش بده 

من سينه بدون استخوان مي اندازم . هر طور دوست داري .

مرغ رو سرخ كن . مي توني هم نكني . 

مرغ رو بريز روي گردو . رب انار رو هم اضافه كن . بعد آب سرد بريز روي همشون . نمك و فلفل هم بريز 

درب ظررف رو نذار . زمان بده نزديك 4-5 ساعت تا بپزه . اگر آب كم اومد و خواستي آب اضافه كني ،آبسرد بريز 

من خودم آخرش كمي شكر اضافه مي كنم در حد 1 قاشق غذا خوري . ببين چطور مي پسندي 

نكته : رب انارت هر چي سياه تر باشه فسنجون خوش رنگ تر ميشه

دستورش که توی نت هست 

ولی چنتا تجربه شخصی:گردو رو حداقل دوساعت با آب یخ بپز تا روغنش دربیاد

گوشت قلقلی یا مرغو از اول تا آخر نزار تو خورشت بمونه له میشه

دارچین آب پیاز گلپر آب جعفری زعفرون خوش طعمش میکنه

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...

تیکه های مرغو بریز تو قابلمه و ی پیاز کوچولو رنده کن و یکم روغن بریز و زردچوبه بزن شعله رو کم کن و درشو بذار.گردوهاتو مغز کنو کاملا خردشون کن اگه چرخ بشه ک بهتره بعد یکم تفتش بده ک روغن پس بده .ب مرغا اب اضافه کن تا یکم بپزه بعد گردو رو بهش اضافه کن خاستی قشنگ جا بیفته دوقاشق ارد بو بده و تفت ک خورد بهش اضافه کن اخر سر رب انار اضافه کن اگه خاستی ملس بشه یکمم شکر اضافه کن.

خدایا شکرت  

به روشی که گفتم درست کن خوب میشه .من به چند نفر که درست نکرده بودن گفتم همین روش رو درست کردن خوب شد.

فقط اخر کار باید مرتب مزش رو تست کنی .

رب انار ملس بریز و کم کم اضافه کن.

بجای شیره از شکر یا عسل هم میتونی استفاده کنی .اونم باز کم کم اضافه کن .که بتونی نزش رو شیرینیش رو کنترل کنی.

آخرش که میخوای خاموش کنی یکم زعفرون ام میتونی اضافه کنی.

ملس رو به شیرین درست کن چون طرفدارش بیشتره

😍خدایا خیلی دوستت دارم😍

نکته های کلیدی: اول گردو را خوب چرخ کن و با پیاز چرخ شده یا رنده ریز مخلوط و تفت بده و آب سرد بریز بذار حداقل دو سه ساعتی بپزه بعد مرغ سرخ شده را اضافه کن و رب انار بزن. مرغ را هیچوقت از اول نریز که له میشه. زردچوبه و آرد و ... اضافه نکن. فقط میتونی با گردوت یه هویج کوچولو هم چرخ کنی.

نکته های کلیدی: اول گردو را خوب چرخ کن و با پیاز چرخ شده یا رنده ریز مخلوط و تفت بده و آب سرد بریز ب ...

عزیزم من ارد و زرچوبه میزنم خیلی خوشمزه میشی ما با تجربه اینارو میگیم دستور پخت شمام خوبه چون معلومه خودتون تجربه ش کردین

خدایا شکرت