2777
2789
عنوان

فسنجون

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 22 پست

گردوی آسیاب شده رو بریز تو یه قابلمه و آب سرد بریز روش و بذار رو شعله متوسط وقتی جوشید شعله رو کم کن بذار گردو خوب روغن بده، مرغها رو خوب با فلفل سیاه زردچوبه و کمی ادویه مخلوط کن ، تو یه ماهیتابه پیاز خرد کن یه کم که سرخ شد مرغها رو بهش اضافه کن و بذار دو طرفش سرخ بشه بعد یه لیوان آب اضافه کن نیم ساعت بذار بپزه، وقتی گردوها روغن انداخت رب انارو بهش اضافه کن و همینطور شکر هم اضافه کن یه مقدار خیلی کم هم نمک اضافه کن بعد مرغ پخته شده رو هم به گردو اضافه کن و شعله رو کم کن بذار خوب جا بیفته

عزیزم من ارد و زرچوبه میزنم خیلی خوشمزه میشی ما با تجربه اینارو میگیم دستور پخت شمام خوبه چون معلومه ...

ممکنه هرکی هرجوری دلش میخواد درست کنه و به نظر خودش خوشمزه هم باشه ولی دستور استاندارد فسنجون این چیزا را نداره توی نت هم سرچ کنی چنین چیزی نیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه هرکی هرجوری دلش میخواد درست کنه و به نظر خودش خوشمزه هم باشه ولی دستور استاندارد فسنجون این چی ...

اشپزی استاندار خاصی نداره خیلی از غذاها خوددراوری هستن اینترنتم چندان جالب نیست واسه دستور اشپزی و شیرینی پذیری باید از کسی ک خودش درست کرده پرسید بعدشم من هزار بار واسه مهمونیا درست کردم و همشون تعریف میکنن

خدایا شکرت