2777
2789

من عید میخوام لباس واسه مهمونیا برم بخرم.این همه هزینه کنم فقطم همین چن روز قابل استفادس

شمابارداربودین براعیدو مهمونیا چیکارکردید

واقعا زورم میاد واسه چن روز بخرم

من عاشق شوهرمو نینیمم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که تو ایام عید زایمانم هست . فقط روسری و لباس خونه ای و لباس زیر میخرم . بقیه رو انشالله بعد زایمانم وقتی روبه راه شدم میرم خرید . لباس بارداری و مانتو بارداری دارم عید اونارو میپوشم . 

من يه سري لباس از سر بارداري قبلم داشتم ولي بازم خريدم به هرحال مگه چند بار اين دوران تجربه ميكنيم&n ...

اخه من سماه دیگه زایمانمه..بازم میخوام برم برا اون دوران چن دست لباس بخرم

من عاشق شوهرمو نینیمم...
من که تو ایام عید زایمانم هست . فقط روسری و لباس خونه ای و لباس زیر میخرم . بقیه رو انشالله بعد زایم ...

خب پس خوبه توی اون دوران بارداریته

من عاشق شوهرمو نینیمم...
چ خوش شانس

بچه شیش ماهی نارس ب دنیا بیاری خوش شانسیه

با کلی بیماری و دوندگی و سه ماه بیمارستان و آخرم بیمار روحی بشی  

آلبالو و گوجه سبز و نمک                                من و سکوت و اتاق پشتی   
سر اولی که قبل عید زایمان کردم  دومی هم عید پارسال سه ماهم بود لباس معمولی گرفتم چون شکمم هنوز ...

😢من باید برا عید بخرم..برا زایمانمم بخرم برا شده یکبار...

من عاشق شوهرمو نینیمم...

من يه مانتو ساده خريدم واسه عيد خيلي شيك و راحت بود با شلوار بارداري پوشيدم البته مانتوئه سايز ٤٨بوداااا😂😂😂

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
بچه شیش ماهی نارس ب دنیا بیاری خوش شانسیه با کلی بیماری و دوندگی و سه ماه بیمارستان و آخرم بیمار رو ...

نه خب عزیزم..شما اون چیزی که گفتی خوب بود

الان خوبه نینی؟

من عاشق شوهرمو نینیمم...