2821
2789
عنوان

گوشت چرخکرده

143 بازدید | 14 پست

ساعت ۴ صب یه بسته گذاشتم بیرون اب شه صب ساعت ۱ اومدم دیدم یه لایه روش سبز شده بوی خیلی بدی میداد بعد الان میبینم بوش رفته اون لایه سبزم رفته ینی خراب شده؟؟

همین ک از خریدن اوردن گذاشتم یخچال یه ساعت بعدم فریز کردم ینی بیرون نمونده بود😑

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۴صبح تا یک ظهر .

حدود ۹ساعت تو این گرما بیرون بوده🤦🏼‍♀️خراب نشه؟

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

به نظر من بو گرفته خراب شده اگر بخورین مریض میشین هزینه های درمان از این یه بسته گوشت بیشتر و دردسر ...

عذاب وجدان میگیرم انقد گرونه خراب شد دیگه بیرون نمیزارم تو فر آب میکنم 😑😑

خونه گرم نیس اخه همش کولر روشن

۹ساعت بیرون بوده.

فاسد شده.

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

نه تو افتاب نبود

تو خونه کولر روشنه؟

برای ۷یا۸ساعت ی بسته گوشت چرخ کرده رو چرا بیرون میزارید گوشت چرخ شده زود اب میشه

تو یخچالم بزارید تو این ساعت اب میشه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

اشتباه کردم😑کولر روشنه

مشکلی نیست اگه کولر روشنه ولی دیگه برا این مدت زمان بیرون نزارید

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792