2777
2789
عنوان

سلام صاحب این کاربری فوت شد🥲

385 بازدید | 12 پست

.؟..خیلی ازکاربراهستن که فوت شدن ویکی میاداینجا میگه اگه یه روزی من نبودم ودیدید تاپیکی چندوقت نزدم بدونید نیستم من توی دنیای واقعی دوستی ندارم حتی اینجام هیچ دوستی ندارم تنهای تنهام😭😭😭😭

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا پیش خودم گلی🥲🫂😂

🥲❤️❤️‍🩹

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

به این چیزا فک نکنم عزیزم

این روزا خیلیی فکرمیکنم🥲😭

منم موندم چطور اینجا دوست پیدا میکنن

اصن چطور دوست میشن اینجا؟ والا بجز کاربر مرد کسی درخواست دوستی نمیده به من🤣 رمزی چیزی میزنن؟ دلم شکست😂

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

منم موندم چطور اینجا دوست پیدا میکنناصن چطور دوست میشن اینجا؟ والا بجز کاربر مرد کسی درخواست دوستی ن ...

منم همینومیخام بدونم دقیقا

منم موندم چطور اینجا دوست پیدا میکنناصن چطور دوست میشن اینجا؟ والا بجز کاربر مرد کسی درخواست دوستی ن ...

ن معمولا تو دعوا و دردل و تاپیکا دوست میشن ن با درخواست

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

بیشعورا هی فقط بلدن درخواست بدن.مردک های باردار

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓