2777
2789

پلیز توضیح

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اصلا تناسب فیکس استایل بدون ورزش تا حالا نرسیده ،رژیم هم اشتباه رعایت عذاهایی و نباید خوری ها و سه جلسه باشگاه یا چهارجلسه ورزش در خونه در تایم بیست دقیقه  دو جلسه هم پیاده در تایم بیست دقیقه مرتب بدون وقفه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اگه از  چاقی شکم پهلو رنج میبری و اندامتو بهم ریخته باید سبک زندگیتو عوض کنی نه ورزش جواب میده نه رژیم سخت چون ورزش فقط عضله رو آب میکنه  و چربی شکم هیچ تکونی نمیخوره اگه آدم شکمویی هستی طول روز هرچه دلت خواست غذا بخور البته نه اینکه بخوری بعدش دراز بکشی سعی کن حداقل یک ساعت دراز نکشی و تحرک داشته باشی مثلا جاروبرقی یا کارهای دیگه و سعی کن شامتو قبل از ساعت هفت بخوری و دیگه غذا نخوری تا صبحونه البته میتونی آجیل یا میوه بخوری ولی تا یک ساعت  روش آب نخوری که شکم بیاری  شام زود هنگام شدیدن روی تناسب اندام تاثیر داره شام مقوی و سنگین بخور که طول شب گشنت نشه من واقعا نتیجه دیدم 

ورزش خوبه ولی مدام باید حواست باشه بعدش پروتئین یا ک کربوهیدرات بخوری تازه بازم شام دیرهنگام زحمتهاتو به باد میده  من ساده ترین روش رو گفتم که خودم تو یک هفته شکمم کوچیک شد اندامم تغییر کرد 

شما ی تنه کل ورزشو زیرو رو کردی 

ورزش باعث اب شدن چربی و تقویت عضله میشه اگه اصولی انجام بشه 

دوم اینکه یکی از نکات مهم و کلیدی لاغری رژیم درسته.  اجیل خودش منبع کربوهیدارته برای اخر شب مثل سم میمونه میوه دارای قند مصرف بیش از حدش میتونه از مواد غذاییم سنگین تر باشه و چاق کننده 

تو دوران رژیم و ورزش بدن اب از دست میده مصرف زیاد اب خودش باعث لاغری میشه از یبوست در دوران رژیم جلوگیری میکنه یکم اطلاعاتتونو ببرید بالا 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

منم یه چیز بلدم که به تناسب اندام کمک میکنه هیچوقت درسیری چیزی نخورید وقتی غذا بخورید که گرسنه هستید دیدم بعضیها که گرسنه نیستن ولی وقتی سفره پهن میشه بازم غذا میخورن ودیگه بین وعده ها بیشتر میوه بخورید نه کیک یا بیسکویت ادمهای چاق غذا نمیخورن که سیر بشن میخورن که تموم بشه.

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

شما ی تنه کل ورزشو زیرو رو کردی ورزش باعث اب شدن چربی و تقویت عضله میشه اگه اصولی انجام بشه دوم اینک ...

گلم من نگفتم شب اونقدر میوه بخوریم که شکممون منفجر بشه گفتم اگه گشنه بشی در حد یه میوه یا چند گرم آجیل اگه گشنه نشدیم اصلا نخوریم بهتره بعدشم ورزش در مواقعی خوبه که همیشه چیز مقوی بعد ورزش دم دستت باشه اگه نباشه که عضله با ورزش به فنا میره و گفتم من با این روش اندامم بسیار تغییر کرد و فهمیدم که علت شکم پهلوم شام هست که دیروقت میخورم و میخوابم تاصبح