2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری اولم همون روز تست بارداریم، بارداری دوم رو ۴ماه ام بود

من نمیدونم الان بگم

یا بزارم بعداز تشکیل شدن قلب

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیدونم الان بگمیا بزارم بعداز تشکیل شدن قلب

بچه اول هستش؟بستگی داره به خودت عزیزم من چون اولی رو بعد ۳ سال خدا بهم داد خیلی خوش حال بودم و دومی هم که خودم تا ۳ماهگی اصلا متوجه نشدم باردارم بخاطر همین دیر گفتم بهشون

بچه اول هستش؟بستگی داره به خودت عزیزم من چون اولی رو بعد ۳ سال خدا بهم داد خیلی خوش حال بودم و دومی ...

اره عزیزم بچه اوله

بگم بنظرت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم بچه اولهبگم بنظرت؟

بنظرم بزار هنوز من خودم یه روز جای شما باشم امه شوهرم از دهنش در نیاد شاید تا ۴ ماهم نگم 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

بنظرم بزار هنوز من خودم یه روز جای شما باشم امه شوهرم از دهنش در نیاد شاید تا ۴ ماهم نگم

منم خیلی دوست دارم نگم

نه اتفاقا شوهرم اینجوری نیست خودم به گفتم بیشتر تمایل دارم

طاقتم نمیزاره ولی به دوستم گفتم اونم گفت یه خانوادم بگم بهتره به شرطی که اونا به کسی نگن چون هوامو دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم خیلی دوست دارم نگمنه اتفاقا شوهرم اینجوری نیست خودم به گفتم بیشتر تمایل دارمطاقتم نمیزاره ولی به ...

منم شاید بعد همسرم اولین نفری که بگم دوستمه که واقعا برام ارزشمنده صد البته که خانوادمم خیلیی ارزشمندن ولی خب خانواده هر چقد میگی نگو باز میگن مخصوصا خانواده شوهر که دوره میگیرن به همهههه میگن🤣

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی