2777
2789
عنوان

دوازدهمی ها ی خواهش دارم

250 بازدید | 28 پست

لطفا اگه کارنامه هاتون رو دیدید 

رفتید ی کانال مشاوره ( هرچقدر هم بزرگ و معتبر و مارک دار به اسم موسسه یا فرد) که کارنامه عاالی بود و نمرات تاپ 

به خودتون انرژی منفی ندید، همین الان در کانالی که بیش از یک سال عضو بودم و مشاور خوبی داشت برداشته کارنامه مربوط به سال های پیش معلوم نیست مال کی رو گذاشته 

بعد نوشته نتیجه مشاوره گرفتن با فلان چیز ، خانم دکتر امسالمون 

از تعداد پاسخبرگ ها متوجه شدم ک مال امسال نیست

اینارو گفتم چون خودم خیلیی ناامید می شدم با دیدن همچین کارنامه هایی، نمیدونم اینا چطوری دلشون راضی میشه به این کار

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کارنامه کیو میخوای بری ببینی بکش بیرون ازش

خیلی بی ادبی من الان سوال پرسیدم خواهرم رمزشو فراموش کرده ادب و تربیت هم خوب چیزیه والا شما دهه نود یا دیگه شورشو دراوردین

قوی باش🫂 لایک هم نکن جون عمت ، تا ابد فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود خواهشاً مدرن رو نرمالایز نکنین اه

نه کارنامه کیو میخوای بری ببینی بکش بیرون ازش

تأسف واسه پدرمادرت با تربیت شون

قوی باش🫂 لایک هم نکن جون عمت ، تا ابد فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود خواهشاً مدرن رو نرمالایز نکنین اه

سلام با کد ملی تنها میشه نتایج دید؟

نه عزیزم 

اگه رمز عبور رو فراموش کردی با سیم کارت فعال و شماره ای که به نام خودتون هست در سنجش قسمت فراموشی رمز عبور رو انتخاب کنید 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲