2777
2789
عنوان

دوازدهمی ها ی خواهش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 28 پست
نه عزیزم اگه رمز عبور رو فراموش کردی با سیم کارت فعال و شماره ای که به نام خودتون هست در سنجش قسمت ف ...

میترسم تنظیمات کاربریش بهم بخوره دیگه نتونه وارد بشه خیببلی نگرانه

قوی باش🫂 لایک هم نکن جون عمت ، تا ابد فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود خواهشاً مدرن رو نرمالایز نکنین اه

سلاااام چطورییتو دیدی؟ راضی بودی عزیزم؟

سلام عزیزم مرسی تو خوبی بد نبود نه خیلی راضی نبودم نمرات خودم نبود خیلیا اعتراض زدم 

زیست ۱۹ 

فیزیک ۱۸.۵ 

ریاضی ۱۸.۷۵ 

شیمی ۱۸.۷۵

فارسی ۱۷ 

دینی ۱۹ 

زبان ۱۷ 

عربی ۱۶ 

سلامت ۱۱😐

هویت ۱۳.۵

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بی ادبی من الان سوال پرسیدم خواهرم رمزشو فراموش کرده ادب و تربیت هم خوب چیزیه والا شما دهه نود ...

هرکسی خودش میتونه وارد شه رمزشو عوض کنه هزار تا راه هست دوتا سایت مختلف 

کسی که این سوالو میپرسه ۹۰ درصد میخواد بره برا یکی دیگه رو ببینه

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

سلام عزیزم مرسی تو خوبی بد نبود نه خیلی راضی نبودم نمرات خودم نبود خیلیا اعتراض زدم زیست ۱۹ فیزیک ۱۸ ...

کمتر از تصورت دادن؟ یا همین حدودا حساب کرده بودی؟

من هموز نتونستم ببینم خیلی خیلی نگرانم

کمتر از تصورت دادن؟ یا همین حدودا حساب کرده بودی؟من هموز نتونستم ببینم خیلی خیلی نگرانم

چندتا درسم اوکی بود قابل انتظار بود ولی خیلیاش نه 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

هرکسی خودش میتونه وارد شه رمزشو عوض کنه هزار تا راه هست دوتا سایت مختلف کسی که این سوالو میپرسه ۹۰ د ...

اینم شات پیامم واسه ی دیگه ریپلای نزدنت

قوی باش🫂 لایک هم نکن جون عمت ، تا ابد فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود خواهشاً مدرن رو نرمالایز نکنین اه

بچها شما از گوشی والدینتون کارنامه رو دیدین؟ من میخوام با گوشی خودم ببینم نمیخوام کسی ببینه چند شدم

نه باگوشی خودت 

تو سامانه سنجش

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

اینم شات پیامم واسه ی دیگه ریپلای نزدنت

مشکلی نیست من خودم رمزم رو عوض کردم اوایل

شماره تلفنش رو بزنید، کد میره به گوشیش ( که سیم کارت خودش روش هست) 

کد رو وارد می کنید و بعد هم رمز عبور جدید رو ثبت می کنید و تمام

همونطور ک نتیجه کنکور اردیبهشت رو دیده

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

نمیاد مردم از استرس

سایت شلوغه 

آره باش، ان شالله ک از تصوراتت بهتر شده باشه