2777
2789

من چون از بچگی با سمت مادری ارتباط داشتم پوششم و اینا کلا مثل این سمته مثلا من پیش مردای فامیل با تیشرت شلوارم ولی بابام میگه مثلا باید مانتو باشه شال باشه . . . .

قبلا میگفت تازگیا بازم اینجوری مو باز بودم با تشرت بودم 

چیزی نگفت اما میدونم بعدا میخواد بگه اگه گفت چجوری قانعش کنم که اینا تو خونواده مادریم عادیه و ایرادی نداره من حجابم بیرون از خونه با مانتو بلنده اما تو خونه واقعا نمیتونم پوشیده باشم البته کلا هممون اینجوری هستیم

همون طوری که تو فکر میکنی حرفت درست هست بابات هم همین فکر رو میکنه .شما به حمایت پدرتون تو همه ی جا نیاز داری .پس باهاش خوب برخورد کن وبه نظرش احترام بزار

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

مردهای محرم عیب نداره

ولی نامحرم ها لباس شیک نخی پوشیده بگیر

گاهی با قانع کردن چیزی درست نمیشه

وحتی ممکن ناراحتی و دلخوری پیش بیاد

بهترین راه گزینه ای که نه سیخ بسوزه نه کباب.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردهای محرم عیب ندارهولی نامحرم ها لباس شیک نخی پوشیده بگیرگاهی با قانع کردن چیزی درست نمیشهوحتی ممک ...

محرم و چیزی نمیگه 

لباس و عیب نداره پوشیده میگیرم 

اما مو رو دیگه نمیتونم واقعا 

چون همه اینجورین سمت ما

محرم و چیزی نمیگه لباس و عیب نداره پوشیده میگیرم اما مو رو دیگه نمیتونم واقعا چون همه اینجورین سمت م ...

نگاه نکن سمت شما چجورین

تو منافع خودت رو بسنج

فوق فوقش یه ساعت مهمون بیاد

واسه یه ساعت نمی صرفه دلخوری پیش بیاد

پدر همه کس دخترع

پدر و مادر هستن برات می مونن نه فامیل ودوست و آشنا... 

حالا بیا و این یه ساعت نیم ساعت هم بخاطر قهرمان زندگیت تحمل کن به جایی بر نمی خوره.. 

ولی عوضش یه لبخند گنده پدرت داری

که از نگاه کردن بهت حظ می کنه 🥹🥹

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

نگاه نکن سمت شما چجورینتو منافع خودت رو بسنجفوق فوقش یه ساعت مهمون بیادواسه یه ساعت نمی صرفه دلخوری ...

ی ساعت نیست 

کلا خیلی رفت امد داریم همش هم و میبینیم اخه سنم کمه 

همه هم سن و سالام اینجورین

ی ساعت نیست کلا خیلی رفت امد داریم همش هم و میبینیم اخه سنم کمه همه هم سن و سالام اینجورین

چند سالاته؟ 

۱۶

خب ماشاالله خانمی شده برای خودت🤗

یه کوچولو با خانواده راه بیا باشه؟ 

بعدا میفهمی ارزشش رو داشت 🤗