2777
2789
عنوان

زیبایی در چیه

363 بازدید | 35 پست

در پاک موندن ۲ نفر تو رابطه ؟

یا بدست آوردن پسر با کار های غیرمتعارفانه تازه اونم قبل از نامزدی و تو دوره ی آشنایی؟اونم تازه با قول اینکه میام میگیرمت؟

ذات پاک

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایی چرا پسرا حالیشون نیس گزینه ی ۱ رو؟!

جدی نیس

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

همون اولی ولی متاسفانه مردا سمت گزینه دومی میرن

آفرین بعد میگن نه من میام میگیرمت من ولت نمیکنم

طرف اصلا ب اینجور چیزا نگاه نمیکنه و آدم میمونه ب دوستی باهاش ادامه بده یا نه

از ی طرف دوسش داره و وابستشه از ی طرفم اون پسره خطریه

چون پسرا (البته نه همشون) برای عشق و حال میرن با چند نفر هرکار دلشون میخواد می کنن از آخر هم دنبال دختر پاک و نجیب برای ازدواج میگردند تقصیر دخترای که شأن خودشونو آوردن پایین و قبل از ازدواج به هر کاری تن میدن