2777
2789
عنوان

زیبایی در چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 35 پست
آفرین بعد میگن نه من میام میگیرمت من ولت نمیکنمطرف اصلا ب اینجور چیزا نگاه نمیکنه و آدم میمونه ب دوس ...

من تا ازدواج پاک میمونم حتی اگه شده موهام هم سفید بشه از تنهایی ولی با هرکسی وارد رابطه نمیشم

قد بلند عامل بد بختی🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا ازدواج پاک میمونم حتی اگه شده موهام هم سفید بشه از تنهایی ولی با هرکسی وارد رابطه نمیشم

منم همینطور ممنون که با این طرز فکر قشنگت از تعداد ماده های جامعه کم و به تعداد زن های جامعه اضافه کردی💗

چون پسرا (البته نه همشون) برای عشق و حال میرن با چند نفر هرکار دلشون میخواد می کنن از آخر هم دنبال د ...

وای وای یادم میاد با دوستم.. پسره هر کارنامشروعی کرد با قول ازدواج. ولی زد زیرش

منم همینطور ممنون که با این طرز فکر قشنگت از تعداد ماده های جامعه کم و به تعداد زن های جامعه اضافه ک ...

منظورم از ماده اونایی هستن که برای جلب توجه زندگی هزار نفر و به گند می کشن و از آخر هم مثل دستمال دور انداخته میشن و به خودشون افتخار می کنن که با صد نفر بودن

منم همینطور ممنون که با این طرز فکر قشنگت از تعداد ماده های جامعه کم و به تعداد زن های جامعه اضافه ک ...

عزیزم لطف داری بهم والا دنیا ارزش نداره بخاطر لذت کوچیک خودمو خار کنم

قد بلند عامل بد بختی🥲

رفتار و اخلاق‌... بعضیارو دیدم چهره خاصی ندادن ولی رفتاری دارن انقد جذابشون کرده که فک میکنی بهتر از اینا وجود نذاره

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

آره خیلی قشنگه پسرام هی میگن ما عشق چش و ابروی تو شدیم تو چقد قشنگی و فلان تهشم آدمو بدبخت میکنن میز ...

خب تو باهوش باش خام نشو صبر کن هی هم بگو زمان همی چیو ثابت میکنه حرف باد هواس باور نکن :/