2777
2789
عنوان

خلط پشت گلو پدرمو در اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 33 پست
خیلی ازار دهندس بخدا بعضی وقتا با خانوادم دعوا میکنم سراین قضیه همش میگن چرا خلططتو قورت میدی

من که اصلا نمیتونم دربیارم الانم نفسم بالا نمیاد چندماهی بودخوب شده بودم الان چندروزه دوباره برگشته پدرم دراومد😭😭😭

بله،بلغم معده وسردی مغز رو بیشتر میکنه پشت حلق جمع میشه

را حلش چیه من چند روز ترشی خوردم زیاد موقع از خواب بیدار میشم حس میکنم دهنم بو میده خلط پشت حلقم زیاد شده 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که اصلا نمیتونم دربیارم الانم نفسم بالا نمیاد چندماهی بودخوب شده بودم الان چندروزه دوباره برگشته ...

وای این نفس بیصاحاب بالا نمیاد بخدا درکت میکنمممم امروز دیگه روانی شده بودم داشتم حنجرمو موقع مسواک زدن جر میدادم

عصبی شدنی هم بیشتر میشه چون معده یک عضو عصبی هست مواظب خوتون باشید👋

ایمان دارم که اینده اثر گذشته را ازبین خواهد برد. و خداوند انچه را که بر ما گذشت جبران خواهد کرد...! الهی حکمتت رو شکر ،همون که خودت میدونی🫶

را حلش چیه من چند روز ترشی خوردم زیاد موقع از خواب بیدار میشم حس میکنم دهنم بو میده خلط پشت حلقم زیا ...

بالاتر گفتم،ترشی سالاد نوشیدنی با غذا هم خوب نیست معده رو داغون میکنه.

ایمان دارم که اینده اثر گذشته را ازبین خواهد برد. و خداوند انچه را که بر ما گذشت جبران خواهد کرد...! الهی حکمتت رو شکر ،همون که خودت میدونی🫶

بالاتر گفتم،ترشی سالاد نوشیدنی با غذا هم خوب نیست معده رو داغون میکنه.

مرسی سالاد تا بخورم بالا میارم هیچوقت نتونستم سالاد بخورم هییی خیلی داغونم

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

دستگاه شستشو بينى ،پلاستيكى هست 

نمك هم داره محلول درست كن هر شب بينيت رو بشور 

فقط درمانش همينه ،يك شب نشورى بر ميگرده ،درمانش همينه و تمام 

لبنيات ،رشته ها ،غذاهاى دير هضم و فست فود تعطيل 

كدو حلوايى و كدو سبز عاليه براش 

تورو خدا بگو چطوری30کیلو کم کردی؟!باشگاه رفتی؟

نه عزیزم قرص لاغری خوردم خلط پشت گلومم از بعد خوردن قرص بلغم خوب شد 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
برای خلط پشت گلو می‌تونی از شستشوی گلو با آب نمک استفاده کنی. یه لیوان آب گرم با یه قاشق چای‌خوری نمک حل کن و چند بار گلو رو بشور. همچنین بخور دادن مایعات گرم مثل چای و سوپ می‌تونه کمک کنه. اگه همچنان ادامه داشت، می‌تونی از اسپری‌های ضدعفونی کننده گلو یا قرص‌های حل‌شونده استفاده کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 25 دقیقه پیش
2791
2779
2792