2777
2789
عنوان

ایجاد مزاحمت پسر فامیل برای من

284 بازدید | 32 پست

چندشب پیش عروسی دعوت شدیم‌... یک پسر فامیل که کاملا با ما آشنایی دارد  شماره منو از یک نفر می‌گیرد  و  سه چهارروز بعد عروسی ساعت ۷ صبح زنگ میزنه بمن 

من ساعت ۷ صبح با چشم بسته گوشی جواب دادم 

خیلی آروم حرف میزد صداش هم حیلی نازکه 

بعد گفت سلام خوبی  فریده؟ گفتم بهار تویی؟ ؟ گفت ازه خودمم 

گفتم چیشده گفت خیلی حالم بده خیلی اذیتم از دیشب نخوابیدم و اینها و حرفا ی ح...ش..ررررر‌.ی میزد منم گفتم بهار بخواب ساعت ۱۱ ۱۲ زنگ بزن ببینم چی میگی 

الان خوابم میاد  گفت باشه ساعت ۱۲ زنگ زد گفت حالم بده و حرفای اونجوری زد گفتم بیا پیشم دلم براش سوخت گفتم بیاد پیشم ی کم حال و هواش عوص شه چون فکر میکردم بهار است نمیدونستم که مَرده 

صداش نیلی نازک بود و خیلی آروم حرف میزد. بعد گفت واسه عروسی خیلی ناز و س...ک...س..ی...بودی و اینها 

بعد گفتم خداحافظی چون شک کردم بهش بعد به شوهرم گفتم گفت بزار پیامش بدم از طرف تو بکشونمش اینجا و پدرش دربیارم شوهر م هرچی پیام داد بیا خونم نیامد ... بعد پیام دادیم بهار دیکه مزاحم من نشو 

گذشت تا چندروز بعد دوباره زنگ زد گفت من تا دیدمت دلم ریخت خیلی میخامت منم فحش دادم قطع کردم 

به شوهرم گفتم گفت فردا میرم شکایت میکنم چون نمیدونم خودم چجوری پیداش کنم (کاش میتونستیم خودمون پیداش کنیم)  حالا فراره فردا بره شکایت کند 

کسی تجریه ای داره؟ ؟تو این شکایت ها کی برنده میشه؟ ؟ چ حرفهایی رد و بدل میشه ؟؟؟ وقتی قاضی بهش بگه چرا مزاحم زن مردم شدی ؟؟ خیلی دلم میخاد ببینم چی میگه..نمیدونم چحوری جرات کزده مزاحم ی زن شوهردار بشه اونم فامیل نه غریبه من فامیلش هستم ... میترسم بااینکه بیگناه هستم آخرش گناه کار شناخته بشم 

این اتفاقات تو یک هفته افتاد 

ومن نمیدونم اصلا طرف کی هست ...کسی نمیدونه چیشد که فکر کرده من بهش پا میدم؟؟ چون من تو فامیل ی دختر سروسنگین شناخته شده  هستم و اصلا تاحالا دوست پسر هم نداشتم اصلا تا حالا با پسرهای فامیل هم حتی ی کلمه هم حرف نزدم اصلا بجز پسر خاله ام گسی را نمی‌شناسم از فامیل ..کفت اسمم مرتضی است ولی من هرچی فکر پیکنم مرتضی تو فامیل نمی‌شناسیم و ندیدم 

بلاک حذفش کن فکرش هم دیگ نکن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاک حذفش کن فکرش هم دیگ نکن

کردم هم بلاک هم مسدودی ولی واقعا میخوام بدونم گی بوده که اصلا پیش خودش فک کرده که بمن زنگ بزنه و از این حرفا بزند...جای من نیستید وگرنه درک می‌کردید چی میگم😭😭  فقی ار خودم میپرسم چرا جرات کرده به من پیام بده چون وافعا پیام دادن و مزاحم فامیل شدن حیلی دل و جرات میخواد حالا اگز غریبه بودم هیچی ولی فامیل هستیم و ازاین حرفا میزند نمیدونم چرا فک کرده من بهش پا میدم   شکایت میکنم ازش که کسی فکر نکنه اکر مزاحم کسی شد دیکه راحت میتونه قسر در بره و زندگی شو راحت کنه و زن و شوهر بدبخت و افسرده کند 

چی پوشیده بودی تو عروسی؟

کت و شلوار و مینی اسکارف اصلا عروس  قاطی نبود من از ماشین پیاده شدم رفتم قسمت زنونه بعد شام هم از قسمت زنونه رفتم تو ماشین بعد گفته من دم ماشین تون دیدمت

کردم هم بلاک هم مسدودی ولی واقعا میخوام بدونم گی بوده که اصلا پیش خودش فک کرده که بمن زنگ بزنه و از ...

ولش کن کلا حذف بلاگ از ذهنت چرا های سمی ها نیار ارزش ندارن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شکایت لازم نیس چون درد سرش زیاده فقط بی توجهی کنید

بعد اینجوری فک میکنم حقم ضایع شده فک میکنم ی کسی بهم تعرض کرده منم لال شدم زنگ زده میگه بیا خونم......حال کنیم .....واقعا اکر شکایت نکنم خودم خودمو نمیبخشم .. با اینکه میدونم ابرو خودم هم میره ولی باید پدرشو در بیازن که درس عبرت بشه  فقط نمیدونم تو دادگاه چی میشه برای همین گفتم اگز کسی تجریه دارد بگه بهم