2777
2789

کی ها بخوریم ؟

و تاثیری داره 

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

من تاثیری ندیدم

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با معده پر بخور هر وقت دوس داری.. برای رشد موها عالیه برای پوستم خوبه.. بعد صبحانه بخوری بهتره

من موهام خیلی می‌ریزه بنظرت تاثیر داره ؟بلند هم می‌کنه 

من عمم به بسته داد بهم می‌خوام تازه بخورم 

بعد برم خودم بخرم 

واسه چیه پوست خوبه ؟

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

اگه مرتب بخوری تاثیر دارهاگه میخوای یه ماه بخوری قطع کنی فایده نداره

چه زمانی بخورم ؟

من مولتی ویتامین مینرال هم میخورم بعد صبحونه 

اینم بخوام بخورم همزمان بعد صبحونه بد میشه؟

چند ماه استفاده کنم

من موهام خیلی می‌ریزه بنظرت تاثیر داره ؟بلند هم می‌کنه من عمم به بسته داد بهم می‌خوام تازه بخورم بعد ...

آره من موهام رشد نمبکرد بلند نمیشد خوردم خوب بود خیلی.. پوستم کلا ویتامین بهش میرسه شاداب تر میشه 

آره من موهام رشد نمبکرد بلند نمیشد خوردم خوب بود خیلی.. پوستم کلا ویتامین بهش میرسه شاداب تر میشه

عه چقدرررر خوب 

مرسی که راهنمایی کردی عزیزم 

من برای مو استفاده کردم و نتیجه گرفتم

حداقل ۳دوره یعنی ۳ماه استفاده کن تا نتیجه عالی بگیری ان شاالله

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید