2821
2789
عنوان

تا حالا شده

109 بازدید | 11 پست

به این نتیجه برسید که هیچی قرار نیست درست بشه و زندگیتون همین گندی هست که هست الان دقیقا توی این نقطه ام خیلی امید داشتم خیلی تلاش کردم تا همه چیو تغییر بدم امید داشتم به رحمت خدا امید داشتم به اینکه روزهای خوبم میرسه ولی مدتیه فهمیدم قرار نیست چیزی عوض بشه بدتر که میشه هیچ بهتر نمیشه...

اینقدر حالم خرابه حتی دلم نمیخواد گریه کنم دلم نمیخواد با خدا حرف بزنم چون بارها حرف زدم صدامو نشنید خانمایی گل شماهم مثل خواهر من میشه برام دعا کنید زودتر بمیرم راحت بشم خیلی دارم عذاب میکشم بخدا دیگه نمیتونم😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم منم واقعا دوران سختی رو میگذرونم ... منم خیلی دوست داشتم بمیرم و همه حرفایی که زدی رو قبول دارم

اما بنظرم یه زمانی درست میشه

انسان به امید زنده اس

پاشو و برای زندگیت بجنگ گرچه میدونم حس میکنی کل زندگی بر علیه توعه و کاملا درکت میکنم

اما بهت قول میدم یه زمانی تموم میشه 💕

Life is as brief as a gentle kiss . . . Why should I care? __Thornless Rose

عزیزم منم واقعا دوران سختی رو میگذرونم ... منم خیلی دوست داشتم بمیرم و همه حرفایی که زدی رو قبول دار ...

بخدا توانشو ندارم ۲۰ سالمه ولی اندازه یه ۸۰ ساله خسته ام دلم شکسته دیگه نمیخوام 🥲

خدا منو نمیبینه

مببینه... باور کن میبینه ... ولی رسم دنیا همینه ... همه زجر میکشن ولی بهت قول میدم که یه روزی میرسه که واسه هر لحظه درد و خستگیهات اینقدر بهت پاداش میدن که حالت خوب خوب بشه

فقط دووم بیار .. باشه؟ 💖

بخدا توانشو ندارم ۲۰ سالمه ولی اندازه یه ۸۰ ساله خسته ام دلم شکسته دیگه نمیخوام 🥲

منم ... منم ... واقعا امشب اینقدر گریه کردم که نگو ... ولی بازم فردا صبح که پاشم دوباره برای زندگیم می جنگم... چون راه دیگه ای نیست ... بالاخره زندگی سخته .. چه یه جا بشینم و آرزوی مرگ کنی چه اینکه پاشی و تلاش کنی

حداقل وقتی تلاش میکنی میدونی یه کار برای بهتر شدن حالت انجام دادی

بنظرم سعی کن خودتو با یه کار مشغول کنی ... البته منم اینقدر افسردگیم زیاده که به سختی باهاش مقابله میکنم ..

اما یه قول بهم بده ... به خاطر خودت تسلیم نشو عزیزم .. باشه؟😘